Подигравки разбиха Ваня Червенкова: Колата й за 150 бона, но под това няма нищо

Подигравки разбиха Ваня Червенкова: Колата й за 150 бона, но под това няма нищо
5 (100%) 4 votes

Ваня Червенкова кара „Ферари“, но това не може да купи знание!

Ваня Червенкова се изложи тотално

Ваня Червенкова разочарова много хора с ниската си обща култура

Голямо разочарование застигна феновете на Ваня Червенкова, когато те разбраха, че тяхната любимка няма елементарни познания по обща култура. Мисия на Биг Брадър злепостави бизнесдамата по жесток начин, който предизвика множество подигравки от зрителите, видя във Фейсбук екипът на Kliuki.bg.

„Има толкова много пари, а не знае как върви царицата в шаха. Пълен срам, очевидно зад всичките й успехи няма никакви знания. Ужас, това ли са успелите хора в България…“ – възмущава се Фейсбук потребител.

Да припомним, че Ваня Червенкова беше капитан на един от двата отбора по време на мисия с въпроси. Бизнесдамата не само не се доказа като силен играч, но и завърши на предпоследно място от всички участници, изпреварвайки само Къци Вапцаров и завършвайки наравно с Борислав Атанасов. Соня Колтуклиев и Евгени Минчев се показаха като най-начетени и образовани, а малко след тях се нареди Ваня Джаферович. Десислава не взе участие, тъй като броят на състезателите беше нечетен и никой не я избра в отбора си.

„Един хърватин знае по-добре неща за България от Ваня, която се прави на велика. Видя се какво представлява и че зад парите й не стои нищо друго. Не струва, нека отпадне на елиминациите.“ – пише друг зрител.

Ваня Червенкова действително е сред най-богатите дами в нашата страна. Тя кара „Ферари“ за цели 150 хил. лв. и има стандарт на живот, който й позволява да обикаля цял свят. Голяма част от приходите й идват от сделки с руски бизнесмени.

Родната картинка обаче отново лъсна. Скъпа кола, много пари, а знания – малко. Това се е виждало вече много пъти в „Биг Брадър“ и различните му разновидности. Тук обаче трябва леко уточнение да се внесе, че Ваня Червенкова сама си е извоювала този жизнен стандрат, докато при Моника, Светлана и други като тях той им е поднесен наготово от техни заможни близки.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Подигравки разбиха Ваня Червенкова: Колата й за 150 бона, но под това няма нищо”

  1. Ев

    Ное. 27. 2015

    Тъпанари. И като не знае как върви царицата в шаха да не е признак на ниска култура? Едно е да не знаеш очевидни неща, друго е да се мъчиш да злепоставиш някого. Винаги може да се намери нещо , което човек не знае. Вкарват ги вътре и ги правят на помесмешиште.

Добавете коментар