Гаджето на Боби го заряза

Гаджето на Боби го заряза
4 (80%) 3 votes

Борислав Атанасов остана без приятелка и вече е свободен да продължи похожденията си в Къщата!

Борислав Атанасов вече е без гадже

Борислав Атанасов отново е свободен, но още не знае

Жената, която обича Борислав Атанасов, е безкрайно наранена от поведението му в Къщата. Нейните познати издават, че по всяка вероятност между двамата е свършено, тъй като тя била човек, който не прощава изневери или дори флиртове с други хубавици, научи Kliuki.bg.

Боби действително се скъса да показва колко голям плейбой е, като първоначално ухажваше Йоана Захариева, а после мина в офанзива към Десислава. Първата обаче напусна шоуто още преди фитнес маниакът да е предприел по-конкретни действия, докато втората тотално го отряза.

Основната причина обаче гаджето му да иска да скъсат се състои в разкритията, които Борислав направи относно познанството му с Евгени Минчев. Боби се опита да унизи лорда с любопитни откровения за неговите предпочитания в леглото, но Евгени му го върна, намеквайки пред Соня Колтуклиева, че не просто са пили кафе с Атанасов, а са правили и други неща.

Половинката на Боби била потресена, че мъжът й може да се окаже „мека китка“, а и я отвратил фактът, че Боби е пращал до Евгени снимки на мъжкото си достойнство. Тя най-после почнала да разбира какъв всъщност е той и изводът, който си направила, не бил никак приятен за нея.

Борислав Атанасов твърди, че се е разбрал с приятелката си да не му прави проблеми за неща, които станат в Къщата, но информацията относно Евгени Минчев касае времето преди шоуто и го поставя в друга светлина. От мускулест мъжкар изведнъж Боби се превърна в по-добре изглеждащо подобие на Евгени Минчев.

Звездата от „Къртицата“ обаче надали ще се трогне от раздялата с жената, прекарала с него последната година. Той се има за магистър в областта на връзките и любовта като цяло, което сигурно ще го тласне към поредната му „жертва“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар