Истината: Влизането на Борислав Атанасов в Къщата не е случайно!

Истината: Влизането на Борислав Атанасов в Къщата не е случайно!
5 (100%) 2 votes

Биг Брадър се подигра с Евгени Минчев, вкарвайки му Борислав Атанасов!

Борислав Атанасов нарочно е в шоуто

Борислав Атанасов е вкаран в шоуто с мисия

Участието на Боби в „Биг Брадър Ол Старс“ е добре обмислен ход от страна на Големия брат. Истината е, че продуцентите са вкарали Борислав Атанасов с ясната цел да злепоставят Евгени Минчев или по-скоро да вкарат жестока интрига. Фитнес маниакът е бил инструктиран да разкрие по някое време подробности около отношенията си с лорда и той го направи преди дни, иползвайки за свой събеседник Ваня Джаферович.

Боби направи за смях Евгени Минчев с изповедта си пред хърватина как ПР-ът бил с един и същи чорапи 3-4 дни и как му искал снимки на мъжкото му достойнство. Евгени го прие много тежко и дори за минути се уедини в стаята си, припомня Kliuki.bg.

Всичко обаче е било добре дирижиран сценарий от Биг Брадър. Да, Борислав Атанасов наистина казва истината, но е бил заставен да го направи, ако иска да участва в шоуто. Ако не е било познанството му с Евгени Минчев и любопитната информация около него, Боби изобщо е нямало да бъде поканен за участие. Той не остави сериозна следа в „Къртицата“, а и не изглежда като особено интересен персонаж.

Случилото се обаче доказва, че Борислав Атанасов е готов на всичко за славата. Той до такава степен иска да бъде известен, че не се замисли да потъпче достойнството на близките си, за да влезе в Къщата. Приятелката му не е знаела за пикантните му отношения с Евгени Минчев и е останала шокирана, както писахме вече. Семейството му също не било щастливо от видяното по телевизията.

Играта на Боби обаче не се харесва на зрителите, защото той акцентира върху събития, случили се извън шоуто. Това се възприема като подмолен метод за достигане до върха. Досега никой не е успял да спечели това предаване по този начин.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Истината: Влизането на Борислав Атанасов в Къщата не е случайно!”

  1. kapa

    Ное. 28. 2015

    Tozi Borislav s tija saresti o4agi i s toia goliam nos mi prili4a na selski kurvarin…

Добавете коментар