Бомба: Нечувана истина за Джино шокира всички! (внезапни разкрития)

Бомба: Нечувана истина за Джино шокира всички! (внезапни разкрития)
3.3 (65%) 4 votes

Джино Бианкалана не спираше да говори как Джена е била единствената и не може да погледне друга след нея, а какво се оказа!

Победителят във Вип Брадър Джино Бианкалана шокира всички с неочакваната истина, която излезе наяве за него. Кой да предположи, че момчето, което тръбеше как не може да забрави бившата си годеница Джена и как не е посягал към жена вече девет месеца заради нея, има подобна бройка зад гърба си.

Близки до Джино хвърлиха бомбата с разкритието, че българо-американецът е овършал не десет, не двадесет, а цели 400 жени за не особено дългия си живот досега.

Джино

На бройката на Джино Бианкалана ще завиди и Митьо Пищова – поне била реална

„Джино да не се прави на луд и на монах, защото не му отива. Самата му визия говори, че е достатъчно суетен и обича да бъде обграден от хубави жени, така че тези приказки за верността и прочие, да ги разправя на други. Джино не само е имал много жени, но спокойно може да постави рекорд по бройки – надхвърлили са 400 парчета“, разказват близки до Джино Бианкалана източници.

Бившият годеник на певицата Джена бил като магнит за млади и красиви момичета зад океана, тъй като разполагал с финансови средства, а и знаел как да завърти главата на всяка мацка.

„Няма да се лъжем – българките може и да са кифли, но американките пък да доста глупави и меркантилни. Стига им да разберат, че си богат. А и когато имаш дар слово, и знаеш как да им станеш интересен, те са ти в кърпа вързани. Докато беше с Джена, Джино може и да се е опитвал да й бъде верен, но не бихме си сложили ръката в огъня, че му се е получило“, коментират източниците.

Самият Джино признава, че харесва дами тип латино – с огнена визия и пищни форми, но е задължително те да бъдат и умни, а и с добро сърце. За краткия си престой в България, Бианкалана се нагледал на кифли с мозък на кокошка и е категоричен, че не би бил с такава жена, ако ще и да е последната на света.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар