Дует Ритон събра вип-брадърите на празничен обяд! (СНИМКИ от кОпона – за юбилея на Кичка?!)

Дует Ритон събра вип-брадърите на празничен обяд! (СНИМКИ от кОпона – за юбилея на Кичка?!)
5 (100%) 2 votes

Дует Ритон събраха новото си реалити-семейство преди премиерата на Гъмов

Дует Ритон събраха „своите” хора от ВИП Брадър 2015, видя kliuki.bg!

Най-популярното поп-семейство у нас спретна обещания кОпон за избрани и дори покани видни представители на Големия брат. Поводът беше не просто краят на един така драматичен сезон, но и премиерата на всеобщия любимец Гъмов същата вечер.

Дует Ритон приеха шумната компания в разкошния си дом в Банкя. Моника Валериева само липсваше, но по всяка вероятност е имала повече от основателна причина да отсъства.

Всички гости на семейството споделиха ентусиазирани снимки от празничния обяд. Това провокира чувството за хумор според последователите им във Фуйсбук. Според тях събирането било…в чест на Кичка! Наистина любимата им „многострадална Геновева” имаше юбилей точно вчера и със сигурност е била порядъчно споменавана!
riton 2
Единственият не-брадър в компанията беше най-близкият човек на дует Ритон – Драго Драганов. Водещият от време оно иска да влиза в Къщата и само обвързаността му с БНТ беше пречка за това. Предвид преживяванията на близките му хора и веселбата след това, нищо чудно обаче да се откопчи от телевизията – майка и да го гледаме в Къщата още в следващия сезон.

Големият въпрос за Преслава и Гъмов беше актуален и на този обяд. Кукленият актьор обаче се стягаше за премиера и уважи компанията по тъмно. Най-големият скептик по отношение на чувствата му – Антон Стефанов се „метна на килимчето” пред Гала и потвърди, че е влюбен. Певицата още не е дала шанс на платоничните им чувства да станат истински, но беше първа в компанията на премиерата вечерта.

Дует Ритон се сдобри с Люси, но той и Ани не бяха поканени на милото соаре. Присъствието на Андрей Слабаков и Ернестина обяснява липсата на двойката, която не се разделя с Джино Бианкалана.


Режисьорът е чувствителна душа и често си поплаква, когато не го канят на веселба (или трапеза). Дует Ритон обаче никак не изглеждат с гузна съвест!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар