Супер сензация: Блатечки се ожени за Диляна в САЩ! (всичко за тайната сватба + краха с Катерина)

Супер сензация: Блатечки се ожени за Диляна в САЩ! (всичко за тайната сватба + краха с Катерина)
4.5 (90%) 6 votes

Асен Блатечки и Диляна Попова се ожениха тайно – новината взриви медиите!

Сензацията на годината – дори това определение е слабо, за да характеризира „чудото“, което се случи между красавицата Диляна Попова и Асен Блатечки. Защото двамата сключиха официален брак зад океана само преди броени дни. И никой, освен тях, дори не подозираше за това.

Не един, а трима различни източници съобщиха и потвърдиха шоковата новина пред вестник „Всеки ден“ като разкриха горещи подробности от събитието на годината.

Асен Блатечки

Асен Блатечки и Диляна Попова вече са семейство – бомбата избухна

Тайната сватба на Блатечки и Диляна е била планирана още преди месец, но за да не им мине котка път, двамата не споделили с никого до последния момент – дори и с най-близките си хора. Асен Блатечки замина за Щатите, за да представи филма си „Съдилището“. Датата е била 9-ти ноември, а заедно с него отпътували Диляна Попова и малкият им син Борил.

„Зад океана те бяха посрещнати от Стефан Командарев и всъщност той бе и първият, на който му „светна лампичката“ и усети плановете на двойката. Асен и Диляна се венчаха с крайно семпла церемония, на която присъстваха едва трима-четирима души за свидетели. Те са категорични, че не искат разгласа и няма да коментират сватбата си пред никого, за да не предизвикват завистта на чужди хора“, разказват източниците.

Цялата тази сага обаче е меко казано скандална като се има предвид, че още след раждането на Борил, Асен Блатечки официално скъса с манекенката и избра да продължи живота си със своето семейство – щерката Катя и благоверната Катерина Горанова.

Оказа се обаче, че колкото и да се стремил да си върне доверието на жена си, актьорът така и не успял. Близо година той удрял на камък с Катерина Горанова, която в последните месеци буквално превърнала живота му в ад.

Натякванията и обвиненията й дошли в повече на Асен и в крайна сметка той осъзнал, че истинското му семейство е пратено от съдбата и е в лицето на хубавата Диляна и Борил.

„Един Господ само знае какво ги чака сега, когато тайната им бе разкрита и как ще продължат отношенията на Асен с дъщеря му, която той обожава. Дано бившата му жена не се опита да настрои момичето срещу него. Той се моли единствено за това“, коментират близки до чаровника на родното кино.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар