Чутовен скандал в Х Фактор, Маги Халваджиян не е на себе си! (внезапното му решение шокира)

Чутовен скандал в Х Фактор, Маги Халваджиян не е на себе си! (внезапното му решение шокира)
4.2 (84%) 5 votes

Маги Халваджиян взе неочаквано, но категорично решение, което разтърси журито!

Скандалите в тазгодишния Х Фактор не стихват още от самото начало. Първоначалните проблеми с неадекватния избор на зрителите и изгонването на много кадърни участници заради нисък вот, бяха заменени от нещо далеч по-страшно. А именно разцепление отвътре.

Форматът още не е дори в средата си, а журито вече се изпокара дотам, че арменецът излезе от кожата си. От известно време насам отношенията между Маги Халваджиян и певицата Люси Дяковска са на нож, а продуцентът не може да скрие яда си.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян бесен на Люси Дяковска, която си позволявала да го „реже“ пред всички

Причината – Люси Дяковска, която има самочувствието на световна звезда, си позволявала редовно да критикува шефа си и дори да твърди, че Маги не е квалифициран да дава мнение за таланта на участниците, защото самият той не е певец и си няма хал хабер от музика.

„Ясно е, че Люси всячески се опитва да защити отбора си, но на последните елиминации не се сдържа и направо изригна, когато нейните „Салют“ бяха изгонени от шоуто, за да остане Александрина Макенджиева – човекът на Маги. Люси избесня, защото е убедена, че в момичетата има далеч повече потенциал отколкото в застаряващата Биг Мама, която на всичко отгоре се дъни на почти всеки лайф“, разкриват източници от кухнята на формата, пише агенция ПИК.

С тази разпра чашата на търпението на продуцента окончателно преляла и Маги Халваджиян взел твърдото решение, че за Люси Дяковска това е първото и последно участие в журито. Нещо повече – арменецът бил склонен да изгони певицата още сега, но му пречили клаузите в договора, както и стресът, който би смазал групите на Дяковска.

„Маги може и да е ядосан, но той е такъв – бързо пали, но и бързо му минава. Саня Армутлиева обаче му „налива маслото“, защото също не се разбира с Люси. Както успя за изгони Мария Илиева, така и ще изгони Люси. Очевидно тази жена се разбира и търпи единствено мъже около себе си – сещайте се защо“, коментират източниците.

Самата Дяковска обаче никак не се тревожела от заплахата, надвиснала над главата й. Защото за разлика от останалите си колеги, тя има доходоносен бизнес не само у нас, а и в Германия, която е втората й родина.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар