Шок в Къщата: Виж кой влиза в шоуто тази вечер! (съквартирантите настръхнаха, става страшно)

Шок в Къщата: Виж кой влиза в шоуто тази вечер! (съквартирантите настръхнаха, става страшно)
4 (80%) 2 votes

Къщата на Биг Брадър Ол Старс ще изгуби един от съквартирантите, но ще спечели друг – достоен за трима!

Днешните елиминации в Биг Брадър Ол Старс ще се превърнат в паметни за шоуто. Което ще изгуби един от участниците си, но пък ще спечели втори, достоен за трима скандалджии взети заедно.

Защото в мига, в който някой от номинираните си грабне куфарите и напусне Къщата на Биг Брадър Ол Старс, в нея ще влезе не кой да е, а предвиждания още от началото на формата Иван Ласкин. Устатият любим на водещата Алекс Сърчаджиева ще прекрачи прага със заявката,
че след появата му, нищо вече няма да бъде същото.

Биг Брадър Ол Старс

Биг Брадър Ол Старс посреща най-устатия си съквартирант довечера

Очевидно слуховете, че актьорът е отказал договора с Биг Брадър Ол Старс, заради далеч по-ниския хонорар от този на Евгени Минчев, ще се окажат неверни. Иван Ласкин не само влиза в играта, но и се очаква да кръстоса шпаги още същата нощ с един от тримата устатници – лордът, Соня Колтуклиева или Ваня Червенкова.

А кроткият Къци Вапцаров вероятно вече се моли той да бъде елиминираният, предвкусвайки как адът за него се отваря още с първото „Здравейте“ на Иван Ласкин, подшушнаха източници от кухнята на медията.

За да бъде интригата двойно по-голяма и зрителите да тръпнат в очакване довечера, се намериха и такива, според които не Иван Ласкин, а певицата Кали ще бъде новият съквартирант в Биг Брадър Ол Старс. При всички положения обаче рейтингът на формата обещава петорно покачване само при условие, че заложи на присъствието на Ласкин.

„Ето защо той вече не е сред коментаторите в шоуто, а беше заместен от Иво Танев. Няма как едновременно да дава мнение и да обсъжда участниците, при това срещу заплащане и да стане един от тях. Иван влиза, а спокойствието в Къщата излиза“, шегуват се източниците.

Тепърва предстои да станем свидетели на тази култова нощ за шоуто и да видим как Къци Вапцаров, а и останалите, ще изплезят езици до земята при вида на чепатия Ласкин. Бог да им е на помощ!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар