Огромна измама: Преслава и Джино любовници, Гъмов бил за прикритие! (изгавриха се със зрителите)

Огромна измама: Преслава и Джино любовници, Гъмов бил за прикритие! (изгавриха се със зрителите)
3.8 (75%) 4 votes

Преслава и Станимир Гъмов са нямали нищо общо, всичко е било за параван на отношенията й с Джино Бианкалана!

Е, няма такава гавра! Това вече мина всички граници, а зрителите са бесни. Защото беше разкрита огромната измама на Вип Брадър, който цели два месеца ни правеше на маймуни с „чувствата“ на Преслава и Станимир Гъмов.

Преслава и Гъмов са влюбени, Пресиета и Гъмео имат сериозна връзка, двамата заживяват заедно след формата – дрън-дрън! Всичко това се оказа гигантски балон, който се спука с трясък, за да лъсне истината. А тя е, че Преслава не е хлътнала по Гъмов, а е любовница на победителя в шоуто Джино Бианкалана.

Преслава

Преслава никога не е била с Гъмов, а с Джино

Това разкри сензационно читател пред сайта Хотарена.нет, като издаде факти, неизвестни на никого до момента. А именно, че самият Биг Брадър се е явявал параван на отношенията между пайнерката и бившия на Джена, залъгвайки зрителската аудитория с приказки от 1001 нощ.

Оказа се, че още при връщането си в Къщата на Вип Брадър, Преслава го е направила не заради кукловода, а заради припламналите в сърчицето й чувства към Джино. За да няма скандали и да не бъде обвинена, че нарочно краде екс годеника на колежката си обаче, тя се правила на луда до самия край на формата.

Това вече обяснява и защо след приключването на Вип Брадър, Преслава все по-често е засичана да се забавлява заедно с Джино, а не с Гъмов и защо в профила си във Фейсбук, Бианкалана силно се възрадва на коментара на свой авер, че двамата с Преси страшно си подхождат за гаджета.

Всичко това добре, но защо трябваше да правят зрителите на идиоти и да разиграват сценки от селски вечеринки за единия рейтинг, който и без това беше висок?! Това се питат потребители в мрежата, бесни, че са се оказали в ролята на излъганите камилчета.

Дали Джино и Преслава ще се наемат да разкрият каква е цялата истина, само може да се надяваме и да чакаме.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар