Ужасяващо: Християн направи непростимото с Мария! (шокиращи разкрития + снимки)

Ужасяващо: Християн направи непростимото с Мария! (шокиращи разкрития + снимки)
4 (80%) 4 votes

Мария преживяла кошмар, какъвто не е и сънувала – Християн показа, че не може да се подиграва с него!

Миньончето Мария ужаси почитателите си по време на последното участие в нощен клуб, където въпреки приглушената светлина, върху лицето й лъсна… странна синина. Не, това определено не е грим, кълнат се очевидци на „сменената“ физиономия на певицата.

От няколко дни упорита информация циркулира из светските среди на столицата. Според нея съпругът на Мария – Християн Гущеров не е издържал на унижението от изневерите на жена си и просто е изтървал тежката си ръчичка върху лицето й, пише сайтът Хотарена.нет.

Мария

Мария и Гущеров още не са чукнали една година от сватбата си, а бракът им мирише на край

Елементарен поглед върху размерите и телосложението на двамата е достатъчен, за да разберем, че дори най-лекият удар на Гущеров би оставил ярки следи у крехкото Марче. Което, ако трябва да бъдем честни, прекали.

Припомняме, че още преди време Мария бе хваната да кръшка на своя Мечо с добре сложен бодигард. Наскоро пък кланът Гущерови изтръпна от факта, че предаването „Папараци“ разполага с цяло съкровище – видеоклип, в който Мария се натиска като подивяла тийнейджърка с милионера Веселин Генчев. Който е и съдружник в бизнеса на кроткия иначе Християн Гущеров.

Ето я огромната синина върху лявата страна на певицата

Ето я огромната синина върху лявата страна на певицата

„Вярно е, че Хриси е много добро и уравновесено момче, не случайно Мария го нарича Мечо. Но едно е да си добър, друго е да си будала и мижитурка. Колко подигравки може да изтърпи един мъж, преди да покаже на жена си, че всяко действие си има противодействие?!“, коментират познати на звездното семейство.

Не е от светлината - вижда се ясно от всички страни

Не е от светлината – вижда се ясно от всички страни

В крайна сметка всички се надяват да има друга причина за огромната синина върху лявата буза на певицата (която ясно личи на снимките). Но дори слуховете за „юмручното възпитание“ на Християн Гущеров да се окажат неверни, истината е, че бракът на Мария все по-бързо върви към свая край.

Според близки до миньончето, разводът е неизбежен, тъй като от доста време насам двамата вече дори не общували нормално. Камо ли Християн да гласува и минимално доверие на половинката си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужасяващо: Християн направи непростимото с Мария! (шокиращи разкрития + снимки)”

  1. аа?!

    Дек. 01. 2015

    …за момчето ме е яд, че вложи време ,усилия ,средства и нерви в една обречена кауза,…поначало ми е симпатичен , пожелавам му да намери своята спътница в живота.Успех!

Добавете коментар