Николета Лозанова празнува рождения ден с най-актуалната звезда! (Първи СНИМКИ от бляскавото парти)

Николета Лозанова празнува рождения ден с най-актуалната звезда! (Първи СНИМКИ от бляскавото парти)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова покани „обичайните заподозрени”, но и най-желаният ерген този сезон

Николета Лозанова навърши 28 години с парти по вкуса й – обградена с много блясък, приятелки и…изненадващ кавалер, видя kliuki.bg.

За каквото и да критикуват водещата на „Папараци”, никой не може да й отрече едно – доказа се като майстор-организатор на партита и церемонии. Виждали сме двете й сватби с Валери, тържествата на малката Никол и не на последно място – собствените й рождени дни.

Поредното доказателство за размаха й се появи още снощи по социалните мрежи. Скъпите гости на празника, който вдигна по случай навършването на 28 години, побързаха да споделят снимки.nikoleta lozanova 7

Както обичайно виновницата за милата сбирка прояви вкуса си към блясъка и лукса. Събра колеги, моделки и други популярни лица в хотела на старите си приятели Арабаджиеви.

Николета Лозанова избра да стартира „най-успешната” (според собствената си прогноза) година в живота си в много сребърно и много провокативно. Плеймейтката за пореден път се облече така, че Карбовски да въздъхне с патос в социалните мрежи: „Николета, облечи се!”

На палавницата, естествено, няма да й хрумне да се съобразява с препоръката му! Тя се забавлява доволно придружена от най-добрата си приятелка Андреа, Анелия и…най-желаният ерген у нас!

Чудете се кой е последната слабост на хубавицата?! Е, как кой?! – Любимата звезда на България!


Джино Бианкалана уважи партито на амбициозната водеща и за всеобща изненада се оказа също рожденик! Двамата очевидно изпитват страхотна симпатия един към друг. Той харесва бляскави момичета с вкус към неговия начин на живот, тя обича кавалерите с възможности.

Николета Лозанова обяви подкрепата си за него още, докато беше в Къщата. Джино пък е готов да се влюби и има широко сърце. Нещата изглеждат лесно предвидими, предвид това, че са астрални близнаци, а и рожденицата отдавна гори от желание да опита сладкия живот в Америка.

За Николета Лозанова няма недостижими мечти – отдавна го е доказала!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Николета Лозанова празнува рождения ден с най-актуалната звезда! (Първи СНИМКИ от бляскавото парти)”

 1. смях до сълзи

  Дек. 01. 2015

  За Николета Лозанова разбрахме – цялата селяния и простотия се е събрала и как иначе – това си е тяхната и нейната среда, но нищо не се споменава за рожденния ден на НИКОЛЕТА Б О Ж И Н О В А?! – СМЯХ ДО СПУКВАНЕ НИКОЛИНКА Е ИЗБЯГАЛА ОТ с.КАРАДЖОВО. , но село КАРАДЖОВО ТРАЙНО СИ Е ОСТАНАЛО В НЕЯ! ДО ЖИВОТ!

 2. Premiera

  юни 07. 2017

  Боже ,боже в циганска държава, циганки ги правят известни личности..

 3. Alonso

  юни 07. 2017

  Циганска държава, цигански малоумни звезди

Добавете коментар