Люси Дяковска намери нова любов! (Популярна дама замести Камелия в сърцето й)

Люси Дяковска намери нова любов! (Популярна дама замести Камелия в сърцето й)
5 (100%) 3 votes

Люси Дяковска е щастлива с нова блондинка, която дълго време беше първа в сърцето на Куката

Люси Дяковска намери в родината не просто нови таланти, но и щастие в любовта, научи kliuki.bg.

На всичко му идва края в този живот, дори и на любовната мъка. Разбитото сърце се лекува само с нова, вълнуваща любов и Люси Дяковска намери потвърждение за това.

Всеобщата любимка на зрителите във всеки формат, в който участва, може да се похвали с купища успехи на сцената и с много провали в личния си живот. Звездата от бившата дамска група „Ноу Ейнджълс ”много време се възстановява след предателството на приятелката си Камелия.

Управителката на заведения дълго я заблуждава във взаимността на чувствата си. След това й изневери с щерката на Данчето Христова – Ивана. Накрая опита да вземе дори имуществото, придобито по време на връзката си със звездата.

В момента е спорно на какъв етап са отношенията между Камелия и Ивана, но за най-засегната от историята им дойде време за възмездие. Люси Дяковска се завърна у дома, където я очакваше нова очарователна блондинка!snejana makaveeva

Последната слабост на плевенчанката е не кой и да е друг, а Снежана Макавеева, разказват от Story. Младата актриса нашумя у нас не само с ролята си в „Под прикритие”, но и с аферата със звездата на сериала – Мариан Вълев.

Въпреки разликата в годините Куката и бившата моделка преживяха бурен романс. От изпепеляващата им любов обаче остана само пепел и всеки тръгна по пътя си.

Блондинката преживя също сериозни колебания както в личния си живот, така и в професията си. Сега обаче намерила пристан в сърцето на Люси Дяковска, но никой не се наема да твърди колко ще продължи историята им.

Макавеева е известна с непокорността си, а певицата вече иска спокоен семеен живот и дори да си осинови дете. Тя преживя и Божидара Бакалова, и изневярата на Камелия. Чаровницата, която журира в X – factor, обаче не се страхува да рискува. Третият опит на Люси Дяковска с блондинка може и да се окаже сполучлив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар