Ернестина и Слабаков в шок: Виж какво им сервира Йоанна! (скандални разкрития + снимки)

2

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков скандализирани от хубавата си щерка Йоанна Слабакова!

Йоанна Слабакова – красивата дъщеря на режисьора Андрей Слабаков и Ернестина Шинова го удари през просото. Дори родителите й, които винаги са се славели като крайно освободени и скарани с всякакъв консерватизъм, онемяха при вида на това, което им сервира девойката.

Дали това е своеобразен протест на Йоанна срещу неразбираемата обич на майка й към плеймейтките Моника Валериева и Светлана Василева, или е стремеж да заприлича на тях, не е ясно. Но студентката по медицина скандализира всички със снимката, която публикува в социалната мрежа.

Ернестина Шинова
Йоанна втрещи Ернестина Шинова и Андрей Слабаков

А именно на… прасковката си. Не, Йоанна Слабакова все още не е стигнала дотам, че да свали дрехите си и откровено да се разкрачи пред фотообектива. Тя обаче действително засне гащичките си, пред които, между бедрата си е поставила истинска праскова.

Фотото предизвика лавина от коментари и лайкове, разбира се, предимно от мъжката аудитория. Но не закъсняха и откровено възмутените коментари на потребители.

Прасковата на Йоанна шокира всички
Прасковата на Йоанна шокира всички

„Така е то. Ето докъде се стига, когато Ернестина Шинова даде мило и драго да подкрепя и величае момичета като Моника Валериева, на които най-ценното комай е прасковата. Ха сега да видим дали актрисата ще е така благосклонна към изцепката на родното си чедо и дали ще я насърчи да продължава в същия дух – нали това се котира?!“, пишат потресени потребителки в мрежата.

Иначе не може да й се отрече - мацката е супер красавица
Иначе не може да й се отрече – мацката е супер красавица

Със сигурност Андрей Слабаков не е останал очарован от своеволието на детето си, което още няма и 20 години. Още повече, че семейството винаги е твърдяло, че най-важното за тях е умът и интелектът на човек, а не това, което крие в гащите.

Йоанна е наследила хубостта на майка си и ума на баща си
Йоанна е наследила хубостта на майка си и ума на баща си

„Оставете момичето на мира! Не усещате ли, че Йоанна се гаври с мъжете и по този начин им показва къде точно им е мозъкът – там, където й се намира прасковата. Това дете е дъщеря на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков. Което ще рече, че и да иска, пак не може да стане куха лейка“, скочиха и в нейна защита почитатели на актьорската фамилия.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Хмммммммммммммм казва

    И какво ,като е дъщеря на Ернестина и Андрей. Видяхме поведението и визията на майката, видяхме какви морални устои защитава със зъби и нокти. Не блесна с особен интелект. Вероятно щерката е одобрила вкуса на майка си към пошлото .

  2. Бай Хой казва

    И да искала не можела да стане „куха лейка“ – а-а-а може може, всичко може, способно е девойчето и има заложби.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.