Страшен скандал: Къци Вапцаров изригна с шокиращо разкритие! (истината шашна всички)

Страшен скандал: Къци Вапцаров изригна с шокиращо разкритие! (истината шашна всички)
4.5 (90%) 4 votes

Къци Вапцаров си тръгна от Къщата на Биг Брадър Ол Старс повече от бесен!

Къцамун, смачканата мравка мижитурка, плазмодий и какво ли още не… Това бяха само част от обидните квалификации, с които завалията Къци Вапцаров бе удостоен по време на двата си престоя при Биг Брадър. Вторият от които се оказа драматично къс.

Снощи, по време на вторите елиминации на Биг Брадър Ол Старс, Къци Вапцаров влезе в епична битка с Борислав Атанасов от „Къртицата“. Която, за негово съжаление, завърши в полза на „надарения“ мачо. Или по-скоро не за съжаление, а за огромен яд, защото шоуменът и лице на Риск печели, риск губи, изригна неочаквано.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров твърдо не вярва, че е трябвало да излезе той, а не Борислав Атанасов

Смелостта на Къци се прояви благодарение на стотиците коментари в страницата на шоуто във Фейсбук, в които зрителите откровено обвиниха Биг Брадър в лъжа. Болшинството от тях са убедени, че вотът е бил нагласен и че никой не е гласувал за Боби Атанасов, който обаче получи чадър от Биг Брадър.

Всичко това събуди гнева в душата на Къцамун, който на свой ред разкрил пред близки познати, че не вярва на вота и никой не му е показал резултатите от избора на зрителите. Още, когато Ники Кънчев съобщи името му и заяви, че той напуска шоуто, реакцията на Къци бе повече от многозначителна.

Кроткият и благ шоумен този път дори не пожела да се сбогува със съквартирантите, а се изстреля от Къщата като подгонено животно. Лицето му бе като камък, а очите му горяха. Самият му тон пред Ники Кънчев звучеше адски обидено и на практика Къци се издаде, че не вярва на елиминацията си.

„Не беше честно. Знам, че не трябваше да си тръгна сега и дори самите хора го потвърдиха. Борислав трябваше да излезе и съм убеден, че вотът му е хиляда пъти по-малък от моя. Не ми се коментира дори, толкова е долно това, което направиха с мен. Те ме пожертваха в името на скандала и рейтинга. Това не мога да простя“, беснеел Къци Вапцаров пред приятели часове след шоуто. Които впрочем смятат, че е напълно прав.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар