Десислава в несвяст от най-жестокия удар: Ето истинската причина Зарко да влезе в Къщата! (шок подробности)

Десислава в несвяст от най-жестокия удар: Ето истинската причина Зарко да влезе в Къщата! (шок подробности)
3.8 (76%) 5 votes

Десислава едва не припадна, когато снощи Зарко Савов прекрачи прага на Къщата – това обаче се оказа най-големият й кошмар!

Слънцето изгря за Десислава посред нощ. Или поне така си помисли певицата снощи, когато в края на елиминациите в Къщата на Биг Брадър Ол Старс влезе не друг, а светлината на живота й – бившото й гадже Зарко Савов.

ММА боецът Светлозар Савов прекрачи прага, а очите на влюбената Десислава се напълниха със сълзи. Цялата трепереща и буквално неадекватна, Деси дори не знаеше как да реагира при вида на мъжа, за когото говореше всеки ден на съквартирантите.

Десислава

Десислава ще умре от мъка, когато Зарко й сервира истината

Останалите в Къщата, особено Ваня Червенкова и Соня Колтуклиева искрено се зарадваха за Десислава и Зарко, като едва не заиграха „танца на радостта“. Оказа се обаче, че реакциите им са били прибързани, а неочакваното щастие на Десислава ще се окаже най-големият й кошмар.

Защото близки до Светлозар Савов разкриха истинската причина той да се намира в шоуто. И тя е жесток удар за певицата. Всъщност ММА боецът бил движен от два основни мотива. Първият, от които, с най-голямо значение за него – а именно реклама.

„Зарко всички го знаеха и не го знаеха. Името му е известно само покрай Десислава и клипа, в който участваше. Но той някак си остана в сянка, в нейната сянка. Сега има последна възможност да промени това и да се превърне в звезда за един ден, също като Джино Бианкалана. И той за нищо на света нямаше как да изпусне това“, разкриват комерсиалните подбуди на любимия на Десислава източниците.

Втората причина, поради която младежът се намира в Къщата обаче, е още по-страшна за Деси. Защото Зарко ще й признае живите си още чувства, но и ще прекрати завинаги връзката и всички надежди на любимата си, че някога двамата ще се съберат.

Още от снощи, Зарко Савов показал неприсъщо безразлично отношение към Десислава, което я накарало да изпадне в състояние на мъчителни съмнения и да се затвори в спалнята, обляна в сълзи. Какво още има да става с двамата под покрива на Биг Брадър Ол Старс, ще видим съвсем скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар