Война: Ани Салич съсипва Гала! (Ето каква секира й готви)

Война: Ани Салич съсипва Гала! (Ето каква секира й готви)
4.3 (86.67%) 3 votes

Ани Салич настръхна срещу Гала

Ани Салич е вдигнала мерника на стола на Гала. В ефира на Нова телевизия се заформя страховита война, доверяват от кухнята. Ани Салич хвърлила око на „На кафе” и мястото на блондинката. Още докато беше в Би Ти Ви, напористата новинарка не спирала да се оплаква колко й е трудно да води новините рано сутрин.

Тя се натоварвала психически и емоционално, а в добавка ставала рано, а вечер се прибирала при семейството си по малките часове. Тя направи няколко неуспешни опита да се занимава с нещо по-приятно. Затова и се премести в конкурентната медия. И там пробва да се откъсне от тегобата на новините, като стартира „Преди новините”, но то оцеля само един сезон.

Ани Салич си нацели "На кафе" на Гала

Ани Салич си нацели „На кафе“ на Гала

И не направи така желаното женско предаване, пише „Всеки ден”.Пред близки приятелки журналистката се жалвала, че прекарва в телевизията от сутрин до мрак и се занимава с тежки социални проблеми, които разбили съня и нервите й.

Тя негодувала, че има хора в медията, които работят само два часа, а си докарват заплата по-голяма от нейната. Салич визирала Гала, която се уредила да работи малко, да взима много пари и вечер да си е в къщи.

Ани Салич искала също като нея сладки приказки на меко диванче, да говори за мода и различни развлекателни теми, а не да се натоварва психически с ежедневна актуална новинарска информация, която я съсипвала емоционално.

Ани Салич се смятала за много по-компетентна от Гала. Тя искала собствено женско предаване и готвела концепция, като искала шефовете да свалят „На кафе”, за да й освободят часовия пояс за нея. Гала се поболяла от ужас, като разбрала какво върши зад гърба й колежката, разкриват от медията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар