Драма: Румен Луканов понесе страшен удар, лоша новина го съсипа! (още подробности)

Драма: Румен Луканов понесе страшен удар, лоша новина го съсипа! (още подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Водещият на „Сделка или не“ Румен Луканов се прости с усмивката си, нанесоха му неочакван удар!

Внезапен и жесток удар понесе водещият на „Сделка или не“ Румен Луканов и то, когато най-малко го очакваше. След всички перипетии в брака си – припомняме, че съпругата му Ина разкри няколко негови изневери и го натири от дома им, днес водещият научи и, че остава без работа.

Да, Нова телевизия е решила да спре „Сделка или не“ като на нейно място връща позабравеното предаване „Семейни игри“. Това не е просто слух, а самата действителност, тъй като в ефира на медията вече редовно се рекламира „грандиозното“ завръщане на предаването.

Румен Луканов

Румен Луканов се прощава с шоуто, което го хранеше толкова време

То ще се излъчва в същия час – от 18.30 до 19.00 часа, както „Сделка или не“, а кой ще бъде негов водещ, още не е ясно. За Румен Луканов обаче това е смъртоносен удар, защото в най-скоро време кранчето му ще спре, коментират колегите му от телевизията.

За да няма много „сълзи и сополи“, ръководството на Нова телевизия опитало да успокои Румен Луканов с надеждата, че „Сделка или не“ няма да спре завинаги, а само временно. Под това „временно“ обаче, спокойно може да се разбират и няколко години. В които водещият ще трябва да си търси нов източник на доходи.

„Румен е съсипан, тази новина го уби. Нормално е, защото покрай това предаване той имаше една сигурна и наистина страхотна заплата, за каквато мнозина си мечтаят. Лошото е, че и животът, който водеше, беше доста „на широко“ – скъпи покупки, пътувания до екзотични дестинации и какво ли не. Не се знае дали изобщо има някакви сериозни спестявания, на които да разчита в първо време“, коментират познати на Румен Луканов от телевизионните среди.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар