Диляна Попова изригна: Сватба с Асен?! Вие луди ли сте?… (виж шокиращите й разкрития)

Диляна Попова изригна: Сватба с Асен?! Вие луди ли сте?… (виж шокиращите й разкрития)
5 (100%) 2 votes

Диляна Попова не само не се е венчала за Асен Блатечки, но дори е зарязала общия им апартамент!

Красавицата Диляна Попова бе обявена за булка само преди броени дни. Когато плъзна сензационната новина, че видиш ли, тя и Асен Блатечки избягали чак в Америка, за да се венчаят.

Признаваме, че романтичната сага изглеждаше наистина чудничко, но за жалост се оказа поредната измислица. Асен Блатечки и Диляна Попова последни разбрали, че са се взели. А повторното ровене в личния й живот разгневи манекенката.

Диляна Попова

Диляна Попова е потресена от „новината“ за сватбата й с Асен Блатечки

„Сватба с Асен в Америка ли?! Да не сте полудели?! Писна ми да се ровят в живота ми и ден през ден да чета глупости, в които единственото вярно нещо е името ми и това на детето ми. Ако реша да се омъжа, със сигурност ще разберете, но от самата мен, а не от таблоидите“, не на шега ядосана е Диляна Попова.

Нещо повече – оказа се, че тя не само не се е врекла във вечна вярност на чаровника Асен Блатечки, но и дори е напуснала общото им жилище – апартаментът, който актьора закупи след като разбра, че Диляна Попова е бременна с Борил, пише вестник „Галерия“.

Само преди броени дни хубавицата си стегнала багажа и се прибрала в моминския си дом, който обитаваше дълги години – още от връзката си с Дичо от Д2. И не го е направила поради липса на средства, а защото в стария й апартамент се чувствала по-комфортно, пише вестникът.

Диляна Попова за пореден път заявява, че няма нищо общо с Асен Блатечки и единственото, което ги свързва и ще ги свързва винаги, е синът им Борил. Това, разбира се, е щастлива новина за дългогодишната половинка на актьора Катерина Горанова, която отново се превърна в жертва на медиите след новината, че е била прецакана от „прясно женения“ Асен Блатечки.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар