Страшно: Зарко довърши Десислава пред очите на всички! (певицата научи ужасяващата истина)

Страшно: Зарко довърши Десислава пред очите на всички! (певицата научи ужасяващата истина)
4.4 (88%) 5 votes

Десислава едва ли е проляла толкова сълзи през целия си живот, колкото тези два дни!

Кротката блондинка Десислава преживява един от най-тежките моменти в живота си и безспорно най-тежкия в любовен план. След като бе „застреляна“ от Биг Брадър с неочакваното за нея пристигане на Зарко Савов в Къщата, певицата рухна психически.

Въпреки нервния срив, в който изпадна обаче, до вчера тя още таеше надежди и силно вярваше, че причината Светлозар Савов да влезе в шоуто, е само и единствено неугасващата му любов към нея.

Десислава

Десислава ще запомни завинаги този Биг Брадър Ол Старс, но за жалост, с лошо

„Не знам какво да правя и какво да мисля. Знам само, че той е тук заради мен, а не за пари. И половин милион да му предложат, нямаше да се съгласи, ако не ме обичаше“, нареждаше разплаканата Десислава пред Евгени Минчев, който я държеше за ръка.

Оказа се обаче, че невинната и лудо влюбена Десислава се е заблудила жестоко. Защото нейният Зарко може наистина да я е обичал, но това е било в миналото и тази любов безвъзвратно е изчезнала. Това стана ясно още часове след пристигането му, когато Деси лееше горчиви сълзи, а ММА боецът се хилеше като неадекватен и си лафеше безгрижно с Борислав Атанасов.

„Нещата няма да се получат. Ти обаче се успокой, защото ставаме смешни. Не е добре всички да те гледат как плачеш. Знаеш, че държа на теб, но всичко, което е имало да си казваме, сме си го казали. Животът продължава, няма да умираме, я“, изстрелял Зарко на Десислава още снощи, след завръщането й от големия концерт в Арена Армеец, а думите му направо я довършили.

„Докато Деси я нямаше, Зарко не спря да се хили и майтапи с всички в Къщата, както и да яде и пие. Малоумен да си, ще видиш, че това момче няма чувства към Десислава – не и такива, които тя храни към него. Да бяга и хич да не поглежда назад, че стана за смях“, коментират източници от кухнята на медията.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар