Бомба: Разкриха голямата тайна на Ваня Червенкова, тя е в шок! (истината ще ви шашне)

Бомба: Разкриха голямата тайна на Ваня Червенкова, тя е в шок! (истината ще ви шашне)
4.8 (95%) 4 votes

Ваня Червенкова винаги е твърдяла, че е сама и независима, но истината се оказа друга!

Желязната лейди, твърдата ръка, силната бизнездама и какво ли още не – разбира се, във всички тези определения ще познаем Ваня Червенкова. Тя влезе в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, за да покаже себе си и духовното си израстване от преди години, когато отново бе под покрива на същия този дом. И, да си признаем, досега успява да се представи на ниво.

Има обаче нещо, за което Ваня Червенкова излъга и то в настоящия сезон. И това е, че няма и не желае да има мъж до себе си. В разговор със саквартирантите още първите дни, Червенкова заяви на всеослушание, че мъж не й е необходим, за да бъде щастлива. А любовна и креватните гимнастики ги е изхвърлила от живота си… не помни от кога!

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова май най-после си е намерила майстора

Е, точно в това се корени и лъжата на Ваня Червенкова, която пази в дълбока тайна фактът, че е влюбена. Мъжът, пленил сърцето й и който я накара отново да мечтае, е тайнствен столичен бизнесмен, който малко преди да влезе в Къщата, й изпратил букет от 101 огнено червени рози.

Близки до Ваня Червенкова разказват, че тя е изтръпнала като ученичка преди първа среща и в продължение на часове се хвалела като малко дете с този букет пред приятелките си.

„Очевидно е влюбена, защото изпрати съобщение на мистериозния господин, в което му каза, че една от розите се е забила в сърцето й и не може да отстрани бодличките й“, коментират източниците.

Самият факт, че желязната лейди Ваня Червенкова е в състояние да пише подобни сълзливи излияния, ала латино или турски сериал, говори красноречиво, че твърдата дама най-сетне е открила мъж, който да е достоен за вниманието й.

Дали обаче приказката ще продължи и след излизането й в Къщата, или ще приключи, подобно на връзката на Станимир Гъмов, това предстои да разберем. „Да знаете обаче, че за Ваня Червенкова това е истински шок – някой да разбере, че е хлътнала по мъж и е изпитала слабост. Дано поне да си е струвало това, че тайната й беше разкрита“, надяват се близки до нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар