Николета Лозанова завъртя главата и на Джино Бианкалана, Джена – бясна!

Николета Лозанова завъртя главата и на Джино Бианкалана, Джена – бясна!
4 (80%) 5 votes

Джино попадна в клопката на Николета Лозанова, което не се нрави на бившата му Джена!

Николета Лозанова пожела Джино Бианкалана

Джино Бианкалана стана новата жертва на Николета Лозанова, двамата са потенциална двойка, но Джена е твърдо против!

Николета Лозанова е от онези жени, които лесно вкарват мъжете в леглото си. Очевидно у Ни Ло има нещо, което привлича всеки по-заможен господин. Такъв е Джино Бианкалана, който е идеална партия за Ники. Разликата им в годините е перфектна – само 5. Освен това брадърът има предостатъчно пари, за да издържа и Николета, и щерка й Никол. Това е мъжът, когото търси Лозанова и несъмнено ще положи усилия, за да го задържи.

Водещата на „Папараци“ направи важна крачка към целта си. Тя харесала Джино още когато го гледала на екран и решила да действа. Като повод използвала рождения си ден, на който го поканила. Бианкалана бил шокиран, че получава покана, тъй като не познавал Николета Лозанова преди това. Възпитанието му обаче не му дало сили да откаже и посетил партито на бившата плеймейтка, узна екипът на Kliuki.bg.

Цяла нощ Николета не оставила Джино и го карала да танцува с нея. Флиртът им се задълбочил и мнозина твърдят, че са изглеждали по-близки от приятели. Интересното е, че явно Ники е завъртяла главата на Бианкалана дотам, че той ударил няколко чашки, въпреки че по принцип не близвал алкохол.

Джена обаче не останала изобщо доволна от сближаването на бившия й с Николета Лозанова. Певицата още държала много на Джино и не искала да го вижда наранен. Точно това обаче мислела, че ще стане, ако се захване с Ни Ло, тъй като смятала, че това е жена, която търси единствено материалните облаги и нищо друго.

„Тя не е за него, той е прекалено добър. Трябва да бяга надалеч, защото Николета Лозанова ще го употреби, както направи с Валери и много други.“ – беснеела Джена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Николета Лозанова завъртя главата и на Джино Бианкалана, Джена – бясна!”

 1. Garo

  Дек. 02. 2015

  Завъртяла му е оназ работа…Той е правен в дупе, а и няма приятели и познати да го светнат за нещата. Е, сега има той малко парички , защо да не се възползва от него проститутката? А, той да улаби жилата с една проститутка….

 2. Ivan

  Дек. 02. 2015

  С тея вакли вежди само й липсват мустаци!!

 3. LOLO

  Дек. 03. 2015

  ha ha,mangal ebe mangalka… mnogo malki tzigancheta za sapun

Добавете коментар