Смазана: Соня Колтуклиева пое ново предателство

Смазана: Соня Колтуклиева пое ново предателство
3.5 (70%) 2 votes

Соня Колтуклиева за пореден път изпита ножа в гърба си!

Борислав Атанасов предаде Соня Колтуклиева

Борислав Атанасов предаде Соня Колтуклиева

След като Къци Вапцаров я предаде, сега Борислав Атанасов направи същото. Соня Колтуклиева трябваше да гледа как Боби избира Ваня Джаферович пред нея за победител в „Биг Брадър Ол Старс“. Това със сигурност е наранило много журналистката, макар да не го показа в ефир. Тя самата остана вярна на Борислав и го избра за номер 1 в нейната класация. Жест, който не получи ответна реакция.

Соня Колтуклиева ще излезе за пръв път на елиминационна битка, след като получи най-голям брой негативни точки. Една от причините е и в гласа на Боби, който ако беше отишъл за нея, вместо за Джаферович, нямаше да оглави негативната класация.

Kliuki.bg припомня, че Соня Колтуклиева вече е свикнала на предателствата към нея, тъй като Къци я нарани само дни след старта на шоуто. Тогава той предпочете Евгени Минчев да остане, вместо журналистката. Тя го описа като недопустима постъпка от негова страна, понеже го е защитавала много по време на „ВИП Брадър 2012“.

Ситуацията с Борислав Атанасов е сходна. Боби дотук беше най-довереният й човек, но когато се стигна до истинската битка, той избра друг. Това не може да не е обидило вярната му докрай Соня и оттук нататък отношението й към него би трябвало да бъде по-резервирано.

Двамата ще премерят сили още в понеделник, когато ще се изправят и срещу Ваня Червенкова. Един от тях няма да бъде на финал. Ясно е, че и тримата искат крайния успех безумно много, след като не съумяха да го постигнат в предишните формати, в които участваха.

За Соня Колтуклиева обаче това риалити е нещо специално. Тя държи на всяка цена да остави следа в Къщата и по възможност да спечели. Пред зрителите изглежда като жена с комплекс от отпадането си на първо място от „ВИП Брадър“ преди 3 сезона.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар