Истината я уби: Зарко зарязал Десислава заради Роси Иванова! (имат връзка от година – шок разкрития)

1

Десислава си изплака очите по Светлозар Савов, без да знае, че от вече година той мачка чаршафите с красавицата Росица Иванова!

Чутовен скандал се очертава на светския фронт, след като беше разкрита шокираща истина – истина, която уби певицата Десислава. Това е реалната причина, поради която милият й Зарко Савов е скъсал с нея, при това навръх Нова година, разкриват близки познати на ММА боеца.

Оказа се, че не кариерата, нито разстоянието, са убили чувствата на Зарко към Десислава. Направила го е жена и то зверски красива. Това е безспорно най-красивата ни Мис България до момента – Росица Иванова. Да, именно с нея, Зарко е мачкал чаршафите, докато още е бил с Десислава и всичко вървяло по „мед и масло“.

Десислава
Десислава ще бъде смазана, напълно смазана от истината

Светлозар Савов и Роси Иванова се запознали за пръв път във Фейсбук. След поредица закачливи разговори, си чукнали среща в едно от столичните кафенета и взели, че се харесали. Първоначално обаче тръпката им била само физическа, тъй като не открили кой знае какви общи теми на разговор.

И понеже, както Зарко, така и Роси били обвързани с други хора, решили, че могат просто да използват физическото си привличане един към друг за разнообразие в леглото, пише вестник „Всеки ден“.

„Зарко беше с Десислава още и най-нагло я лъжеше, изневеряваше й зад гърба с Роси Иванова. Уж всичко с миската беше на шега, а какво стана после – взе, че хлътна по нея. Затова заряза Десислава на празника и изобщо не му пукаше, че я наранява. А сега видя парите от Биг Брадър и влезе в Къщата. Направи го за хонорара и за славата, а Деси нека си плаче и нека страда“, възмущават се близки до Зарко, станали свидетели на двойната му игра, продължила повече от година.

Ето я красавицата, заради която Зарко напусна Деси
Ето я красавицата, заради която Зарко напусна Деси

Към момента Росица Иванова и любимият на Десислава отново продължават да се виждат, но по разбираеми причини, го пазели в тайна. Предателството на ММА боеца е чудовищно, а истината, която Деси така копнееше да чуе, се оказа фатална за нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Az казва

    „най-красивата ни Мис България до момента – Росица Иванова“ ???

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.