Виж уникалната сватба на Дарина Павлова! (Ето кой замести Илия Павлов)

Виж уникалната сватба на Дарина Павлова! (Ето кой замести Илия Павлов)
4.6 (92%) 5 votes

Дарина Павлова все пак успя да мине под венчило за втори път

Дарина Павлова тайничко постигна целите си. Защото Мадам Мулти отново е семейна жена. Вдовицата на Илия Павлов за втори път сложи венчална халка на пръста си. Твърденията, че мутренския бос е единствения мъж в живота й останаха далеч назад. Дванадесет години след смъртта му, тя каза заветното „да” на своята дългогодишна тръпка, тайно. Дарина Павлова се е венчала за актьора Джулио Берути.

Младото й гадже е с цели двадесет години по-малко от нея и след три години любов двойката вече е семейство. Това е споделила приятелка на синеокия красавец. Двамата са се венчали на яхтата на Илия Павлов, по време на круиз в Средиземно море на малко пристанище. Сицилиански свещеник ги е венчал пред трима техни приятели още в края на август, пише Ретро.бг.

Дарина Павлова отново стана булка

Дарина Павлова отново стана булка

Двамата упорито криеха любовта си, но след като се появиха заедно на червения килим, нещата станаха ясни. Клюката непрекъснато разделяше Дарина и младото й гадже, като непрекъснато свързваше името му с купища млади и горещи красавици.

Но звездата на Джулио Берути все пак изгря благодарение на силната подкрепа на настоящата му съпруга. Въпреки това Дарина Павлова отрича той да е типичния златотърсач. Все пак преди двамата да кажат заветното си „да” пред олтара, булката е завеща на младоженеца зестра от шест милиона евро.

Той обаче подписал предбрачен договор, бе няма да пипне и едно евро, ако брака им се разпадне или по някакви други причини вече няма да са съпрузи, гласи прясната клюка на Ботуша. Мадам Мулти била доволна, че децата й одобрявали избора й, а любимият й мъж пък отлично се разбирал с наследниците на гръмнатия собственик на „Мулти груп”.

Дарина Павлова твърди, че Джулио й предложил брак още преди година, но тя искала да изпита чувствата му. Сега той бил доволен, че е женен за една от най-богатите жени на Европа, която го е направила милионер още преди да се бракосъчетаят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Виж уникалната сватба на Дарина Павлова! (Ето кой замести Илия Павлов)”

  1. anonimen

    Дек. 04. 2015

    Пълни глупости! Това щеше да грънме в италианската преса, ако е истина. Тази връзка се спряга само от бг журналистите или някои , които търсят сензации и ПР на чужд гръб. Или тя им плаща лично , за да се пише това за нея. Най-вероятно и се иска този млад красавец да и поиска ръката, ама ЙОК!

Добавете коментар