Внезапно: Разкритието на Александрина шокира Маги, зрителите изригнаха! (скандални подробности)

Внезапно: Разкритието на Александрина шокира Маги, зрителите изригнаха! (скандални подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Александрина Макенджиева не издържа повече това, което се случва с нея, а Маги Халваджиян си затваря очите!

Тазгодишният Х Фактор е на път да се превърне в истински кошмар за супер талантливата участничка от Сандански Александрина Макенджиева. Биг Мама, както всички я наричат, е в отбора на Маги Халваджиян, който обаче сякаш повече й вреди, отколкото да й помага.

Наскоро съсипаната от тревога и притеснение Александрина, признала пред свои близки познати, че вече трудно издържа на подигравките с нея в шоуто. Защото тъкмо по този начин тя приема всичко, което й причиняват коафьорите и стилистите на Х Фактор.

Маги Халваджиян

Зрителите скочиха срещу Маги Халваджиян заради откровено гадното отношение към Биг Мама

Самите зрители скочиха и нададоха вой срещу Маги Халваджиян, който сякаш нарочно забива Александрина със супер неподходящи за нея песни, докато на очевидната си любимка Християна Лоизу дава все еднотипни парчета, които да представят гласа й по най-добрия начин.

„Извинявайте, ама как виждате Александрина да се прави на фатална жена и да пее песента на Мария Илиева „Играя стилно“. А и не видяхте ли как я бяха барнали – дрехите вместо да прикрият, подчертаваха тлъстинките й. Ето на – Криско се грижи за „толумбичката“ си Виктория Георгиева и я облича подобаващо, дори изглежда слаба. А нашата Биг Мама какво – гаврят се с нея“, изригнаха зрителите и в страницата на шоуто в мрежата.

Самата Александрина все по-често се проваля на участията си, защото отдавна признавала на близките си, че чувства различно отношение към себе си, сякаш я имат за шут. „Дори със синя коса като бабичка ме направиха веднъж. Абе, посмешище и това е“, проплакала талантливата певица.

Върхът на всичко обаче, е целенасоченото отношение на Маги Халваджиян, който в мига, в който публикува клипове с изпълненията на отбора си в своя профил, не обели и дума за Александрина като анонс.

За разлика от Стивън Ачикор, над чието видео написа „Звяр“, и на протежето си Християна, върху което изпълнение лепна „Великолепна“… Изводите си остават за всеки поотделно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар