Удари брадърите в земята: Виж предколедната приказка на Кичка, Кристи и Крис в САЩ! (НОВИ СНИМКИ)

Удари брадърите в земята: Виж предколедната приказка на Кичка, Кристи и Крис в САЩ! (НОВИ СНИМКИ)
4 (80%) 10 votes

Кичка Бодурова добре „нахрани“ завистниците от Вип Брадър с прекрасното си семейство и тяхната приказка!

Естрадната легенда Кичка Бодурова премина през ада в Къщата на Вип Брадър, където кукловодът Станимир Гъмов, Здравко Желязков от дует Ритон и дори Ернестина Шинова ката ден се опитваха да „ядат“ черния й дроб със злобните си забележки и подмятания.

Е, всяко нещо си има край – мъките на Кичка Бодурова също. И като казват хората, че всичко се връща – така е. Певицата буквално удари в земята злобните брадъри с истинската си семейна приказка, която подари на своите почитатели от Америка.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова най-после гушна дъщеря си Кристи-Жаклин

Само преди броени дни певицата чукна 60 години и отпразнува юбилея си щастлива, до дъщеря си Кристи-Жаклин и съпруга си Крис Зарпас в техния разкошен дом в Лас Вегас. Двамата й направиха страхотна изненада като й организираха среднощно посещение в открития музей на неоновите реклами в Лас Вегас. Някои от които надхвърлят дори възрастта на самата певица, шеговито сподели самата тя в социалната мрежа.

„Много съм щастлива. Всичко лошо е вече зад гърба ми и пожелавам на тези, които таят омраза и злост в душата си, да си отворят сърцата за хубавите неща. Иначе рискуват те никога да не им се случат. А аз, макар и поостаряла, продължавам да се чувствам и винаги да си оставам на 37. И карам напред“, весело заяви Кичка Бодурова.

Кичка и Крис Зарпас в музея на неоновите реклами

Кичка и Крис Зарпас в музея на неоновите реклами

Това е само една от изненадите за рождения ден на певицата

Това е само една от изненадите за рождения ден на певицата

От което вероятно Станимир Гъмов се е сдобил с мъчителна констипация, гаврят се потребители в мрежата. Защото, както ясно се вижда от семейните моменти на Кичка Бодурова, Кристи и Крис Зарпас, на певицата нищо не й липсва.

След няколко раздели и събирания, Кичка и съпругът й са по-влюбени от всякога

След няколко раздели и събирания, Кичка и съпругът й са по-влюбени от всякога

Наздраве за юбилярката!

Наздраве за юбилярката!

А ето ги и като млади - Крис се влюбил в Кичка от пръв поглед

А ето ги и като млади – Крис се влюбил в Кичка от пръв поглед

Очевидно тя залага на принципа „кучетата си лаят, но керванът си върви“ и като гледаме, получава й се супер успешно. А сега ви оставяме да се накефите на новите снимки на Кичка Бодурова и семейство, които певицата сподели с феновете си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Удари брадърите в земята: Виж предколедната приказка на Кичка, Кристи и Крис в САЩ! (НОВИ СНИМКИ)”

 1. Ема

  Дек. 03. 2015

  Ниво по скалата за злоба, завист, високомерие, надменност, лицемерие, лошотия. Някой да ме допълни, може би пропуснах нещо.

 2. Мария

  Дек. 04. 2015

  Като е толкова богата,защо непрекъснато се натиска да влиза във всички възможни show reality,в родината и се пазри за най-високи хонорари.Държи се истерично навсякъде където е участвала, създава неприятни ситуации и т н.Колко е успяла не знам, но да е жив и здрав мъжът и, които я издържа.Знам за някои наши певци из Америката, как и къде са пяли.Все в пред българи в някое българско заведение и то с големи молби към сънародниците там да отиват и да им плащат нещичко.Така,че стига вече за Кичка и историите и или по-точно истериите и.

 3. KOKO

  Дек. 04. 2015

  Кичка е голяма и обичана певица,концертите и са в пълни салони,а Ерна,Гъмов и ритонците бяха повече от жалки,неуспели…

 4. kapa

  Дек. 04. 2015

  Da si ziva i zdrava ti i familiata ti dalgi godini Ki4e,a zlobarite – zabravi .Te sami sebe si troviat!!!

 5. Лина

  Дек. 06. 2015

  Киче ти си велика, пей, ти битките печелиш с песента…. Не обръщай внимание на човешката злоба, твори, само там има смисъл да губиш енергия…

Добавете коментар