Смазващо разкритие: Лъсна мръсната тайна в семейството на Соня Колтуклиева! (шокиращи подробности)

Смазващо разкритие: Лъсна мръсната тайна в семейството на Соня Колтуклиева! (шокиращи подробности)
4.3 (85.71%) 7 votes

Соня Колтуклиева бе смазана от най-големия си враг към днешна дата, който й причини непоправима вреда!

Журналистката Соня Колтуклиева вероятно горко ще съжалява и ще си бие главата в стената, че се е съгласила да влезе в Биг Брадър Ол Старс – дори и срещу солидния си хонорар. Това разкриват близки до нея източници, след потресаващото разкритие за брака й, което направи лорд Евгени Минчев.

Показал тоталната си непоносимост към Соня Колтуклиева, Евгени Минчев все по-често не си слага ципа на устата и сипе хули по журналистката. Това, което заяви на Ваня Червенкова обаче, премина всички граници и нанесе непоправима вреда върху имиджа на Колтуклиева, съобщава вестник „Всеки ден“.

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева се закани да съди Евгени Минчев заради бруталните думи, изречени за семейството и най-вече за съпруга й Стефан Неделчев

А именно, че съпругът на Соня – Стефан Неделчев, не води нормален интимен живот с нея от години. Но не, защото си има любовница или скача от жена на жена, а защото… имал слабост към собствения си пол.

„Само да изляза оттук и ще видиш какви неща ще разкажа за мъжа й на Соня. Защото съм отлично запознат. Аз съм запознат, както са запознати и много други мъже в София“, изригна лордът пред Ваня Червенкова, с което тотално унижощи врагинята си.

Според Минчев, Соня Колтуклиева и благоверният й отдавна не са семейство в истинския смисъл на думата, а всеки от тях е поел по собствения си път. Съжителстват обаче като съквартиранти, пише „Всеки ден“.

Дали шокиращите разкрития са истина, или лъжа и дали това е причината Соня Колтуклиева да се заглежда по млади мъже с хубави тела като Борислав Атанасов, не е на сто процента ясно. Но чула част от думите на Евгени Минчев, журналистката се закани да го даде под съд веднага, щом излезе от Биг Брадър Ол Старс. Предстои да разберем развръзката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар