Неочаквано: Огромна болка смаза Джино Бианкалана, прибира се в САЩ! (шокиращи подробности)

Неочаквано: Огромна болка смаза Джино Бианкалана, прибира се в САЩ! (шокиращи подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Престоят на Джино Бианкалана в България ще се окаже по-кратък от очакваното!

Любимецът на България – победителят от Вип Брадър 2015 Джино Бианкалана заяви след края на шоуто, че възнамерява да остане в родината си и няма да се връща обратно в Америка. Нещо повече – той дори смяташе да се установи в столицата за постоянно и да развива бизнеса си у нас.

Желанието обаче е едно, а реалността нещо съвсем друго, както се оказа и при Джино. Който е на път да хване самолета и час по-скоро да се измете от България и от неочакваната болка, която го накара да рухне. Няма да повярвате, но тази болка си има име и то е… Преслава!

Джино

Джино Бианкалана се влюби силно, но в неподходящата жена

Да, самата истина – още от Къщата на Вип Брадър Джино се влюбил лудо в Преслава. Времето, прекарано до нея, му показало какъв човек е певицата и че е точно типа жена, каквато той търси и каквато винаги си е представял.

„Хич не му е лесно на Джино. Обикна Преслава още в Къщата, но заради отношенията й със Станимир Гъмов не смееше да направи нищо, плюс това и камерите ги следяха денонощно. Когато шоуто свърши и излязоха навън, той следеше да разбере дали Гъмов и Преси ще продължат като двойка, или не. Зарадва се много като разбра, че са само приятели, но после Преслава го нарани жестоко“, разкриват близки до Джино Бианкалана.

Истината била, че Джино често предлагал на Преси да се видят и редовно ходел дори на участията й в нощните клубове. Тя с охота приемала поканите му и видимо се забавлявала в неговата компания, но нищо повече. И когато Бианкалана не издържал и й намекнал за чувствата си, певицата го отрязала с невиждана скорост.

Преслава се вижда редовно с Джино, но го приемала като брат

Преслава се вижда редовно с Джино, но го приемала като брат

„Казала му, че не иска обвързване и че не е жаната, която ще го направи щастлив. Обичала го като брат. Извинете, но има ли мъж, който да чуе тези думи за „братчето“ от жената, в която е влюбен и да не му се прииска да се обеси на първия клон?!“, коментират източниците.

За да се отърси от неприятното преживяване и да се отдалечи от усмивката на чаровната Преслава, Джино смятал да си събере багажа и да се прибере у дома – далеч от очите, далеч и от сърцето, нали така?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар