Мира Радева разбива Соня Колтуклиева на пух и прах

Мира Радева разбива Соня Колтуклиева на пух и прах
4.7 (93.33%) 3 votes

Соня Колтуклиева стана жертва на Мира Радева, двете не се понасят!

Мира Радева не понася Соня Колтуклиева

Мира Радева е във война със Соня Колтуклиева

Един от тихите скандали в общественото полезрение е този между Мира Радева и Соня Колтуклиева. Двете отдавна се ненавиждали, макар все още да се имали една друга във Фейсбук приятелите си. Социоложката обаче използвала това, че журналистката участва в риалити формата „Биг Брадър Ол Старс“, за да я злепоставя пред мнозина, научи Kliuki.bg.

Мира Радева опитвала всячески да очерня образа на Соня Колтуклиева, пропагандирайки че втората си пада по Борислав Атанасов и като нищо би си легнала с него след шоуто. В подкрепа на твърденията си социоложката разправяла, че съпругът на Соня приличал изключително много на Боби, което по принцип не било точно така.

Конфликтът между двете датирал от много години, като според слуховете първи бил провокиран от Мира, която се разсърдила от статия, написана от Соня Колтуклиева. Така войната между тях стартирала и тъй като и двете се славят с голям инат и твърдоглавие, нито една от тях не пожелала да зарови томахавката.

Докато Мира Радева злепоставя Соня в момента, обратното не успя да се състои преди 2 години, когато социоложката участва във „ВИП Брадър“. Тогава тя извади шанс, че журналистката е в Лондон и не следи формата. Мира обаче не пропуснала да очерни образа на Колтуклиева пред познатите си преди 3 години, когато Соня беше в Къщата за седмица.

Близките на журналистката определяли поведението на Радева като наглост, тъй като самата тя е омъжена за по-млад мъж и нямала право да съди Соня Колтуклиева за увлечението й по Борислав. Във война обаче всички средства сякаш са позволени.

„Мира Радева не е човек, който ще ти помогне, но е такъв, който може да те закопае. Със Соня имаха пререкание много отдавна, но тя не забравя, нито прощава.“ – вайкали се приятелите на журналистката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мира Радева разбива Соня Колтуклиева на пух и прах”

  1. KOKO

    Дек. 05. 2015

    Класата на Соня Колтуклиева е доста по-висока от на пицарката Мира

Добавете коментар