Съсипа ги: Кичка Бодурова разкри унизителната тайна на Катя и Здравко! (шокиращи подробности)

Съсипа ги: Кичка Бодурова разкри унизителната тайна на Катя и Здравко! (шокиращи подробности)
3.7 (74.29%) 7 votes

Кичка Бодурова си отмъсти на Катя и Здравко от Ритон за подигравките и обидите!

Катя и Здравко от дует Ритон бяха разбити на пух и прах от колежката си Кичка Бодурова, която разкри унизителната им тайна. След като два месеца певците не спряха да нападат и обиждат Кичка Бодурова, естрадната легенда отказа да си мълчи. Още повече, когато разбра, че Ритон злословят против нея и след края на шоуто.

„Продължават да говорят по мой адрес и да сипят обиди, но те не са фактор за мен. Не представляват никакво значение, както и за много от останалите ни колеги. Злобата им вреди само на тях, мен не може да ме застигне. Аз съм щастлива, имам златно дете и разкошен съпруг. А Катя, преди да обсъжда колко пъти съм се омъжвала, да погледне себе си. Аз не мога да бъда като нея и да търпя унижения в името на брака си“, хвърли бомбата Кичка Бодурова.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова разкри истината за изневерите на Здравко

Тя разкри, че Катя Михайлова от дует Ритон е затваряла устата си и си е мълчала редица пъти, когато Здравко Желязков й е слагал рога. Да, певецът изневерявал на половинката си, но двамата продължавали да бъдат заедно в името на кариерата си и на навика един с друг.

„Аз не го мога това. Мъжът ми да хойка с други жени – без значение дали е системно или се е случило няколко пъти. Не мога да си затварям очите, само и само, за да запазя брака си и да не съм разведена жена. Но всеки знае сам за себе си, Катя очевидно приема нещата по различен начин“, коментира Кичка Бодурова, но заяви, че поне засега няма да разкрие имената на жените, с които Здравко Желязков е изневерявал на Катя.

Разкритието на Кичка Бодурова определено удари Ритон там, където боли най-много, а именно гордостта и егото им. Със сигурност Катя е повече от бясна, защото за пореден път се оказа права поговорката, че който се смее последен, се смее най-добре.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Съсипа ги: Кичка Бодурова разкри унизителната тайна на Катя и Здравко! (шокиращи подробности)”

 1. Ема

  Дек. 06. 2015

  Кичка никога не напада първа. Тя само отговаря. Ритон не спряха, нито в предаването, нито след него. В На кафе бяха безобразни. Но най-лошото беше , че и Гала вместо да бъде професионалист, ги подкрепяше непрекъснато. Много грозно беше.
  Време е Ритон да се огледат и да видят истината. Толкова са щастливи, че имат 15 нови приятели. Леле, ама че приятели. Хвани единия, удари другия. Слезте на земята Ритон ! Срам и позор !

 2. ЕРИ

  Дек. 06. 2015

  СРАМ ЗА РИТОНЦИ. НИКОГА НЕ СЪМ ГИ ХАРЕСВАЛА. ОСОБЕНО С ПЕСНИТЕ СИ ЗА ЦИГ@НИ.

 3. kapa

  Дек. 07. 2015

  Ki4ka e napalno prava i ne razbiram tazi zloba v parvite komentari po -gore.Mnogo hora javno i zavizdat.A za brakovete tova e nein li4en izbor,ako ne e uspesen parviat brak 4ovek moze da probva vtori pat , no ne i da bade nestasten i tretiran !!!

 4. ВЕРА

  Дек. 07. 2015

  Вие , като застъпници на Кица , защо не застанете зад имената си ! Представям си ви , какви сте – копие на нея за да защитавате такъв елементарен , злобен интригант , а защо не и тя да го е писала . Нищо чудно , след като вътре влизаше и пишеше , какво остава сега да не го прави !

 5. Ани

  Дек. 07. 2015

  дали баба КИЦА или злобно куче е равносилно

 6. Ани Иванова

  Дек. 07. 2015

  КИЦО, КИЦО КОЛКО ЛИ ЗЛОБА ИМА В ДУШАТА ТИ

 7. Lina

  Дек. 08. 2015

  Ритонците сякаш си мислеха, че цял живот ще прекарат там, затворени и превелигировани в биг брадър. Ами ще напада Кичка, разбира се, те не се спряха и навън даже да я коментират. Сто пъти повтори Здравко, че я съжелявал, себе си да съ жалява, че хората видяха образцовото им семейство колко струва…

 8. BlueButterfly

  окт. 08. 2019

  Съгласна съм,че войната, която водеха им направи лоша услуга. С грозните епитети, с виковете на Здравко. Вярно, избуглив е, но трябваше да се сдържи. Големи хора, а не можаха да се разбират по цивилизован начин!

Добавете коментар