Жени Калканджиева дави тежка мъка в алкохола

Жени Калканджиева дави тежка мъка в алкохола
4.7 (93.33%) 3 votes

Жени Калканджиева не е щастлива от доста време и това си личи за всички от нейните близки!

Жени Калакнджиева не е на себе си отдавна

Жени Калканджиева страда от години и ползва алкохола като отдушник

Красивата Мис България 1995 изживява огромна криза, която опитва да удави в алкохол. Жени Калканджиева не била никак щастлива от години, но мъката й се задълбочила през последните месеци. Главният й проблем, който почти я поболял, бил свързан с Тачо и непрестанните му изневери. Той ту я напуска, ту се връща, като това удряло по достойнството на 40-годишната брюнетка, научи Kliuki.bg.

Финансовите компоненти обаче довършвали Евгения. Положението на фирмата й не било розово, а доходите на семейството почнали да намаляват с бясна скорост. Точно това принудило Жени Калканджиева да се превърне в риалити звезда. Преди 2 години и половина тя се снима в „Къртицата“, а миналата година разказа драмите си в ефир по време на „ВИП Брадър“. Сега отново е на работа в шоуто, но като коментатор.

„Мислите ли, че на Жени й се занимава с Биг Брадър, че да ходи в студиото два пъти седмично? Но като няма други опции, и това е нещо.“ – шушукат познатите й.

Проблемите не влияели никак добре на Жени Калканджиева в здравен аспект, тъй като тя започнала да пие още повече от преди. Вече ежедневно пресушавала по 2 бутилки вино, като даже и през деня пиела. Миската дори на няколко пъти била глобявана от катаджии поради надвишаване на допустимия алкохол в кръвта по време на шофиране.

Стефан Манов – Тачо пък не помагал с нищо на жена си да спрее пиенето. Напротив, той понякога дори биел и нея по чашки, а на всичкото отгоре продължавал да се задява с други жени, даже понякога и пред погледа на Жени. Не е ясно защо Калканджиева търпи всичките му своеволия, а не го изостави, но явно има нещо, с което той я държи в ръцете си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар