Асен Блатечки: Щях да набия Волен и хората му

Асен Блатечки: Щях да набия Волен и хората му
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки разкри, че е щял да пребие Волен Сидеров и хората му. Това бяха думите на обичания артист в телевизионно интервю по повод театъра и живота по принцип.

Блатечки обяви, че според него поведението на Волен Сидеров в театъра и по принцип е недопустимо. Сам споделя, че ако е бил там в момента на влизането и е бил свидетел на действията на Сидеров, е щял да се хвърли в бой, коментира Асен, при това той е бил винаги доста склонен да се бие често в живота си.

Както се пише и в изданието „24 часа“, Блатечки разказва как преди години сигурно е имало възможност да стане мутра, ако не са го приели в театралната академия. Сам признава, че е имал шансове да бъде художник или да се бие, познавал е хора от мутренските среди в страната ни, но е отказал.

Асен Блатечки

Асен Блатечки – един от най-харесваните ни актьори в България с много запомнящи се роли в киното

Относно жените и другите пороци, споделя, че употребява алкохол, но не и наркотици, с удоволствие общува и с жените. За него идеалната е тази, която осигурява спокойствие, коментира той. Като актриса и жена за него номер едно е Анджелина Джоли, която е впечатляващо красива и добра в работата си като режисьор и актриса.

Блатечки едно потенциално лошо момче в живота и на екран

Асен Блатечки едно потенциално лошо момче в живота и на екран

Относно кариерата на Асен Блатечки, беше споменато голямата популярност на филма „Съдилище“, в който актьорът играе главна роля, за която получи и доста престижни награди. Това е един реалистичен, тежък и добре заснет български филм, коментира и изданието ни Клюки.БГ.

Асен Блатечки е един обичан артист, с много почитатели и редица добри роли. Той умее да играе и положителни роли, както и да бъде лошо момче на екрана – нещо, което по природа му се отдава. Самият Асен споделя, че в живота често е бил и лошо момче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар