Маги не иска да повярва: Предателството на Мария и Алекс го отчая! (виж какво разкриха двете)

Маги не иска да повярва: Предателството на Мария и Алекс го отчая! (виж какво разкриха двете)
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян е дълбоко потресен от думите на Мария Игнатова и Алекс Раева!

Продуцентът Маги Халваджиян не може да повярва на ушите си, след като двете водещи на Х Фактор – Мария Игнатова и Алекс Раева го поставиха в абсурдна позиция с изказването си. За арменеца това граничи или с глупост, или с предателство, каквото той рядко прощава.

Причината за шока на Маги Халваджиян е изказването на водещите, или по-скоро оплакването им, че в музикалния формат никой не зачитал идеите им. „Често с Мария имаме наши си идеи, които споделяме в процеса на работа, но за жалост те биват посечени още в зародиша си. Това дразни, но какво да се прави“, признава Алекс Раева, без да се замисли, че тезу думи ще вбесят шефа им, пише агенция ПИК.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян не е особено доволен от оплакването на водещите си – меко казано…

Повод за думите на Мария Игнатова и Алекс Раева е тяхно интервю, в което двете не спират да говорят, че най-голямото им желание е да се развиват, а не просто да бъдат две говорящи кукли, които четат и стриктно следват написан сценарий.

„Не искаме да си останем на едно ниво, от което няма мърдане. Копнеем да се развиваме, но сме големи хора и знаем, че не винаги можеш да получиш онова, което искаш. Поне не веднага“, споделят хубавиците. Думите им обаче жегнали честолюбивия Маги Халваджиян, който бил убеден, че прави всичко, за да се чувстват хората му прекрасно.

„Маги прие нещата така, сякаш в Х Фактор се чува само неговата дума, а останалите са пионки. Това не е така – Халваджиян е един от най-либералните хора, които винаги се вслушват и взимат под внимание идеите и предложенията на останалите. Стига, разбира се, те да са наистина добри“, коментират близки до Маги Халваджиян.

И макар на шега, стискат палци с Мария и Алекс да не се случи това, което стана с Наталия Симеонова. Припомняме, че тя направи нещо, което Маги Халваджиян прие за предателство (а именно да остане в Би Ти Ви и да не го последва след скандала с медията). Решение, заради което вече няколко години арменецът не само не й говори, но я подминава и на улицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маги не иска да повярва: Предателството на Мария и Алекс го отчая! (виж какво разкриха двете)”

  1. kosio

    Дек. 10. 2015

    maria ignatova e super 4arovna i istinsi profesionalist.tova e istinata.platoni4no sam vluben v neja,no ne go tvardja zaradi tova.i 2te s alex sa mn.mn.dobri…

Добавете коментар