Шокиращо: Очевидец разкри страшни тайни за Мая Илиева и Жоро Илиев! (изплуваха нечувани факти)

Шокиращо: Очевидец разкри страшни тайни за Мая Илиева и Жоро Илиев! (изплуваха нечувани факти)
3.5 (70%) 4 votes

Неподозирани неща от живота на Жоро Илиев и Мая Илиева лъснаха наяве!

Поредният скандал с името на боса на ВИС-2 Георги Илиев и вдовицата му Мая Илиева взриви медиите, след като очевидец на живота им в миналото си отвори устата и разкри неподозирани факти за двамата.

Това е Марио Пеев, който повдигна завесата на личния живот на Мая Илиева дълго време, преди да се запознае и да се влюби в покойния си съпруг. Оказва се, че смуглата красавица е преживяла същински ад в младите си години, когато е била за кратко гадже на подземния бос Бранко.

Жоро Илиев

Нечувани до момента факти от миналото на Мая Илиева и Жоро Илиев разбуниха духовете

„Бранко беше истинският „Кръстник“, а не Жоро Илиев. Той беше страшилището на подземния свят у нас през онези години – много жесток, но и много интелигентен. Не искате да знаете какво причини на Мая Илиева и как се отнесе с нея. Бранко я насили и преби – това се случи. Ревността му беше пословична и заради нея биеше жените така, както и на мъжете не посягаше. Страшно беше“, разказва Марио Пеев.

След като едва успяла да се отърве от него, Мая Илиева се хванала с Ицо Котев – тогавашен футболист, който се занимавал с внос на автомобили от чужбина към България. Чак след края на тяхната връзка пък срещнала Жоро Илиев, на когото станала законна съпруга.

„Жоро Илиев изобщо не беше този, за който го мислеха тогава, а и сега. Той беше спуснат с парашут отгоре и не представляваше нищо повече от въздух под налягане. Нон-стоп се друсаше, но имаше зад себе си хора, които му вършеха цялата работа. Не беше страшен, беше просто една мишка, която трепереше пред наистина силните на деня“, прави шокиращите си разкрития Марио Пеев, пише сайтът Хотарена.нет.

Дали думите му отговарят на истината, или не, за момента не е ясно. Но е факт, че те ще предизвикат страшен скандал и огромен гняв у старите познайници на Жоро Илиев, за които той беше и си остава почитана и уважавана фигура.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар