Нещо извънредно се случва в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, екипът в шок! (още подробности)

Нещо извънредно се случва в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, екипът в шок! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Екипът на култовия Биг Брадър Ол Старс все е виждал обрати през годините, но този го „утрепа“!

Шоков удар – това предизвикаха последните събития в Къщата на Биг Брадър Ол Старс сред съквартирантите и дори сред екипа на формата, който досега не беше се натъквал на подобен обрат. И то между откровени врагове, това разкриха доверени източници от кухнята на медията.

Зрителите също ще станат свидетели на неочаквани от никого развития и сензационната развръзка между Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова, завършила със… сълзи. Да, сами ще видите как двете устати дами, които едва не си избодоха очите през последните няколко седмици, се прегръщат и реват като полудели.

Биг Брадър Ол Старс

Такъв обрат в Биг Брадър Ол Старс е нямало никога досега

Дали това се дължи на искрено съжаление и опит за помирение на Ваня Червенкова и Соня Колтуклиева, или умниците са изфабрикували поредната си роля, която да им вдигне рейтинга, оставяме на вас да прецените. Но истината е, че двете заровиха „ятаганите“ и си поискаха прошка.

И то само ден, преди последните елиминации в Биг Брадър Ол Старс, когато един от съквартирантите ще излети от шоуто на крачка от финала. И това ще стане тази вечер, когато Борислав Атанасов, Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова ще се борят за позицията си в Къщата.

„Стига, бе! Аман от позьорщина и фалш. Дали тези двете щяха да си поискат прошка и да се претръщат, ако не бяха заплашени с изгонване и не искаха да си вдигнат акциите, та барем зрителите ги харесат и помилват. То бива лицемерие! Първо Ваня Червенкова и Евгени Минчев не се понасяха от години, а вътре саде гаджета не станаха, а сега и това. Наистина ни взеха за малоумници“, пишат възмутени потребители в мрежата.

Още само броени часове остават до сюблимния момент, в който сами ще видим всичко, а и ще разберем кой от тримата номинирани ще бъде пожален и кой „наритан“ от Къщата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар