Нели Петкова съсипана: Слави Трифонов я разплака на рождения й ден! (виж какъв „подарък“ й сервира)

Нели Петкова съсипана: Слави Трифонов я разплака на рождения й ден! (виж какъв „подарък“ й сервира)
4.5 (90%) 6 votes

Нели Петкова е имала само едно огромно свое желание за рождения ден, но Слави Трифонов я прецака!

Бившата певица на Слави Трифонов – Нели Петкова рухна в нервна криза на самия си рожден ден. Блондинката бе събрала в известен столичен клуб почти всичките си стари колеги от „Шоуто на Слави“, които обилно напои с алкохол и всякакви други благинки. Самата тя обаче изобщо не беше щастлива, разкриха присъстващи на събитието в клуба.

Причината за драмата на русокоската е фактът, че най-голямото й желание навръх ЧРД не се е сбъднало. А то е – да се върне обратно на работа при Дългия. Нещо повече – самият Слави Трифонов изобщо не уважил поканата й, макар че името му било на първо място в списъка на поканените.

Слави Трифонов

Слави Трифонов силно огорчи Нели Петкова навръх рождения й ден

„Нели неистово държеше Слави да присъства на партито за рождения й ден. Беше се приготвила повече от подобаващо, а самата тя бе страшно красива. Когато Слави не се появи след първия час, Нели все по-често започна да гледа към входа. На втория обаче се отчая съвсем и осъзна, че шефът й така и няма да се появи“, разказват източниците.

Припомняме, че Нели Петкова си тръгна от „Шоуто на Слави“, след като научи, че Дългия е започнал връзка с Мартина Огнянова. Всички знаеха за чувствата на певицата към него и в крайна сметка тя не успя да преглътне болката, че Слави така и не погледна на нея като на жена.

Днес обаче Нели Петкова драпа отново да се върне в шоуто, пише вестник „България днес“ и усилията й са двойно повече, защото конкуренцията в лицето на балерината вече я няма. Както се подразбира, Мартина Огнянова дори не е получила покана за тържеството й.

На него присъстваха Борис Солтарийски, момчетата от Ку-ку бенд и танцьорките от Магаданс. След няколко чашки алкохол обаче, Нели Петкова се разплакала от огорчението, което й сервирал най-чаканият гост Слави Трифонов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Нели Петкова съсипана: Слави Трифонов я разплака на рождения й ден! (виж какъв „подарък“ й сервира)”

  1. Eli

    Дек. 09. 2015

    Neli, momiche, kadeto pliuesh ne moze posle da blizesh! Promiti se !

Добавете коментар