Биг Брадър унизи звездите си за Коледа (Десислава се доказа като галеницата на сезона)

Биг Брадър унизи звездите си за Коледа (Десислава се доказа като галеницата на сезона)
3 (60%) 1 vote

Биг Брадър даде възможност на Ваня Червенкова да демонстрира перфектни форми за възрастта си

Биг Брадър определено изкара през носа хонорарите, които даде на любимите си звезди, видя kliuki.bg.

Големият брат е доказан шмекер и безжалостен към достойнството на играчите. В името на шоуто провокира дори най-своенравните си звезди и пет пари не дава, че ще има наранени и оскърбени.

Теорията, че Ваня Червенкова и Десислава са любимките му през ол старс-сезона се потвърди и снощи. Двете дами се оказаха от малцината искрено доволни от „подаръците”, които им раздаде предварително Дядо Коледа.

Певицата получи романтичен жест на внимание от своя Зарко, нищо че навън уж я чака някой. ММА-боецът й подари шоколадова торта и романтична вечеря, в замяна тя се върза за него с белезници. Двамата помрънкаха за пред хората, но определено не бяха недоволни, че ги принудеха да са непрекъснато заедно.big brother

Боби си изработи хонорара с грозни разкрития за най-пиперливата звезда на формата. Той получи вмирисаните чорапи на Биг Брадър и не изненада никого с решението да ги подари на Евгени. Минчев беше унизен и от любимеца си – Ваня. Джаферович му подари плик за глава, защото според него той е най-неприятният участник в играта.

Точките обаче обраха Сончето и Ваня Червенкова! Двете дами на средна възраст получиха възможност да извадят най-провокативното от себе си, за да демонстрират актуален танц с раздрусване на дупе.

Колтуклиева отдавна блесна като танцуваща кралица в Къщата. Коварният Голям брат й даде възможност да блесне още веднъж – в тясно трико и клин. Бившата журналистка сподели радостта да блесне като изкусителка с новата си най-добра приятелка – Ваня Червенкова. Желязната бизнесдама едва ли си е мислила, че ще танцува пред ентусиазирани млади мъже по токчета, но раздруса тяло в ритъм.

Соня Колтуклиева не е в най-добрата си форма, но покрай известната си диета Ваня Червенкова демонстрира тяло на млада жена. Съквартирантите ентусиазирано приеха горещия им танц, а зрителите се побъркаха от смях. Биг Брадър е безпощаден, но знае как да забавлява публиката за сметка на звездите си!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Биг Брадър унизи звездите си за Коледа (Десислава се доказа като галеницата на сезона)”

  1. аз

    Дек. 09. 2015

    ТОВА Е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ. ГОСПОДА СПРЕТЕ ТОВА ПОШЛО И ГЛУПАВО ПРЕДАВАНЕ. ВАШАТА И НА УЧАСТНИЦИТЕ ЦЕЛ СА ПАРИТЕ, НО ПРЕДАВАНЕТО НЕ Е ЗА ГЛЕДАНЕ. НЯМА НИКАКВИ ЦЕННОСТИ И НЕЩО КОЕТО ДА НАУЧИМ. ГЛЕДАТ ГО ГОЛЕМИ И МАЛКИ, НО СРАМ ЗА ПРОДУЦЕНТИТЕ И НИКИ КЪНЧЕВ.НЕ ГЛЕДАЍТЕ САМО ПАРИТЕ, ИМА КАКВО ДА КОМЕНТИРАМЕ И ДР. СЪЩЕСТВЕНИ ТЕМИ…,

Добавете коментар