Драма: Денис Ризов получи тежък удар преди Коледа! (бившият на Наталия е съсипан)

Драма: Денис Ризов получи тежък удар преди Коледа! (бившият на Наталия е съсипан)
4.5 (90%) 2 votes

Рокаджията Денис Ризов не очакваше, че ще му се случи това и то точно преди празниците!

Голямата любов на Наталия Симеонова – рокаджията Денис Ризов получи неочакван и тежък удар само дни, преди коледните празници. Вместо подарък, от телевизия Би Ти Ви му сервираха жестоката новина, че спират предаването му „Търси се“.

Решението на медията е меко казано озадачаващо, тъй като „Търси се“ беше и все още е едно от най-гледаните предавания в родния ефир, а водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска се справяха повече от перфектно, изваждайки от гостите си и най-съкровените за тях неща.

Денис Ризов

Денис Ризов не е на себе си, не иска да вижда никого

Оказа се обаче, че причината за края на предаването не се корени във водещите, нито в екипа, а в продуцента Денис Ризов, който ставал все по-алчен за пари. Бившият на Наталия Симеонова стигнал дотам, че карал Меги и Нели да вършат сами почти цялата работа – без помощници, без репортери и редактори. Само и само да се пестят пари.

Изискванията към Би Ти Ви пък от друга страна ставали все по-големи и чертаели много повече разходи, отколкото приходи за медията. „Денис Ризов вярно е разбирач и добър бизнесмен, но в един момент парите и имането му изиграха лоша шега. Иска още и още, като сякаш се е отделил тотално от реалността“, разкриват служители на медията.

Лошото е, че заради Денис Ризов, Меги Димчева и Нели Хаджийска ще останат без работа. Единственото им успокоение поне за момента е, че съпрузите им са богати и могат да им осигурят нормален начин на живот дори и като домакини.

Самият Денис Ризов обаче бил повече от бесен на ръководството на Би Ти Ви и място не можел да си намери от гняв. През последните дни той се затворил в дома си и единственият човек, когото допускал при себе си, била Наталия Симеонова.

„Откъде накъде ще ми причиняват това?! Толкова много съм дал на тази телевизия. И за какво – за да ми кажат „ай, сиктир“ накрая ли?! Няма да се примиря с това“, беснеел Денис Ризов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар