Джена получи благословия и от семейството на новия й любим (Фото)

Джена получи благословия и от семейството на новия й любим (Фото)
5 (100%) 1 vote

Джена не винаги случва на гаджета, но винаги успява да влезе под кожата на кандидат-свекърите

Джена се оказа най-желаната снаха сред чалга-певиците, забеляза kliuki.bg.

Сладураната от Русе дочака слънце да изгрее и на нейната улица. Преди това преживя разочарования в гилдията, разтрогване на годеж и дори влезе в устата на хората заради едно момче, което опита да стъпи на раменете й, за да стане известно.

Докато старата й Голяма любов устремно се превърна в Любима звезда на България, Джена успя да стъпи най-после на крака. Деликатно завоюва челно място по хонорар в музикалната си компания, затрупана е с ангажименти и като нищо ще получи мечтаната си награда.

Това, което я прави пълноценно щастлива обаче е чисто новата й любов. Джена най-после се намери момче, което не просто я обича, но и разбира трудностите на професията й. Синът на основателя на „Канарите” – Наско също обикаля страната заради участия и работи по малките часове. Очевидно чувствата им са силни и споделени! Най-хубавото от всичко е, че младите имат благословията на семействата!

Близките на Джена със сигурност са доволни да видят своя паднал ангел отново да лети от щастие. Родителите на Наско Стоев – младши изглежда също одобряват връзката им. Джена не е случайна жена, а за таланта й няма какво повече да се каже!djena

Любопитна подробност е, че певицата винаги става любимка на кандидат-свекърите. Джино сподели в Къщата, как родителите му са обожавали бившата му годеница. Баща му я приел като дъщерята, за каквато винаги е мечтал.

Певицата отвръщала повече от ентусиазирано на вниманието. Приемала емигрантите като свое семейство и се обръщала към стария Ташев с „тате”.

Днес чувствата в родителите на Джино Бианкалана със сигурност са променени. Момчето им преживя прекалено трудно раздялата с певицата. Тя обаче е започнала нов живот и със сигурност не иска да се обръща назад.

Интересно…Дали Джина се обръща към Стоев – старши с „тате”?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар