Обрат: Яна в несвяст от новината, която й съобщи Петко Димитров! (раят й се разтърси – подробности)

Обрат: Яна в несвяст от новината, която й съобщи Петко Димитров! (раят й се разтърси – подробности)
5 (100%) 2 votes

Яна Димитрова прие тежко новината, която любимият й Петко Димитров й сервира наскоро!

Дни преди коледните празници семейният рай на Петко Димитров и Яна Димитрова (все още по-известна като Яна Акимова), бе разтърсен из основи от лоша новина. Вестоносецът в случая се оказа самият бизнесмен, който беше принуден да разкрие на съпругата си нещо ужасно.

А именно, че семейството им е на път да фалира. Това разкриха източници, близки до Петко Димитров пред вестник „Всеки ден“, тъй като финансовата криза, в която той е изпаднал, далеч не датира от днес.

Петко Димитров

Петко Димитров фалира, ще остане ли хубавата Яна до него?!

Проблемите на бизнесмена стартираха още когато той бе принуден да продаде култовото си заведение „Найт Флайт“, а скоро след него и бара, носещ същото име. Към днешна дата Петко Димитров се задоволява само с една дискотека, ситуирана в Студентски град, но не е изключено да се наложи да се раздели и с нея.

„Ядовете на Петко са големи, а причините за тях са ясни на почти всички в бранша. Той и бизнесът му вървяха добре и процъфтяваха, докато беше гадже с Ели Гигова. Друго си е да си кандидат зет на олигарх като Николай Гигов. Откакто скъсаха обаче, нещата тръгнаха на зле и ето докъде се докара. Дано само Яна да разбере затруднението му и да му даде опора и рамо, а да не си плюе на петите“, коментират източниците.

Опасенията им относно щастливия и безоблачен семеен живот на Петко Димитров са продиктувани от факта, че Яна Димитрова е сред най-красивите и желани жени у нас. А всички отлично знаем, че подобни хубавици не виреят дълго с мъже, които не са в състояние да им осигурят луксозен живот, пълен с глезотии.

„Когато Яна научи за финансовия колапс на Петко Димитров, физиономията й се смрази. Но пък коя на нейно място би била щастлива от факта, че обеднява?! Дано само, когато първоначалният шок отмине, с него да не отмине и любовта“, разсъждават близки до звездното семейство.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Обрат: Яна в несвяст от новината, която й съобщи Петко Димитров! (раят й се разтърси – подробности)”

  1. ЕРИ

    Дек. 10. 2015

    ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЯТ СКРОМНО С 800-1000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ. СТИГА ГЛЕЗОТИИ И НЕПРЕКЪСНАТИ ЖЕНИТБИ ПО СМЕТКА.

  2. Kiro

    Дек. 10. 2015

    Нали хората се събират да бъдат заедно в добро и лошо, докато смъртта ги раздели. Но, като чета статията ви оставам с впечатление,че е писана от крайно меркантилна жена. Щом си позволява да разсъждава в публичното пространство по този начин. цитирам …“А всички отлично знаем, че подобни хубавици не виреят дълго с мъже, които не са в състояние да им осигурят луксозен живот, пълен с глезотии.““ Без коментар повече!

Добавете коментар