Смаза я: Елизабет Втора бясна на Кейт! (Виж с какво я взриви принцесата)

Смаза я: Елизабет Втора бясна на Кейт! (Виж с какво я взриви принцесата)
4.3 (85%) 8 votes

Елизабет Втора е бясна на Кейт

Кейт отново показа непокорната си страна, а властната кралица не може място да си намери от гняв. Защото принцеса Кейт пак захвърли дворцовия етикет и напук на традиции и условности се превърна в обикновено момиче. Което добре се забавлява с приятели. Кейт Мидълтън е облякла черен клин и червено яке и се е отдала на любимото занимание.

Херцогинята на Кеймбридж е захвърлила официалните рокли и високите токчета и се катери упорито по 12- метрова отвесна стена, пише HotArena. Тя е в компанията на весела група приятели, с които се забавлява добре. Именно облеклото й обаче втрещило бабата на принц Уилям. Властната владетелка била забранила на Кейт да се облича с панталон, но непокорната принцеса и този път пропуснала думите й покрай ушите си. Единствено тя умее, както да предизвиква възторг у кралицата, така и да я взривява със своеволията си.

Кейт умее да взривява Елизабет Втора

Кейт умее да взривява Елизабет Втора

Предният ден Кейт Мидълтън носеше царствената триада на принцеса Даяна и разплака британците с този покъртителен жест, а на другия забрави, че е принцеса. Е, Кейт показа и другото си лице. Обикновено сдържаната Катрин Мидълтън умее да се забавлява, като влага сърце и душа в това. Всички видяха, че в Бъкингам няма по-голяма бунтарка от Катрин, каквато навремето беше и нейната свекърва.

Кейт Мидълтън обича да се отдава на любимото си занимание - катереното

Кейт Мидълтън обича да се отдава на любимото си занимание – катереното

Определено Елизабет Втора трябва да приеме неизбежното . А то е, че чаровната Кейт трайно е покорила сърцата на поданиците и на съпруга си принц Уилям, сега идва и ред на кралицата, колкото и да се съпротивлява. В противен случай в царското сърце винаги ще бушуват урагани, което изобщо не е здравословно. Единственото, което истински може да стресне англичаните е анорексичната фигура на любимата им принцеса. И те истински се молят любимата им принцеса да не страда от опасната съвременна болест.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар