Соня Колтуклиева изпълни всички цели без една

Соня Колтуклиева изпълни всички цели без една
5 (100%) 1 vote

Соня Колтуклиева си замина от „Биг Брадър Ол Старс“, но остави недовършена работа вътре!

Соня Колтуклиева е аут от риалитито

Соня Колтуклиева остави доста противоречия с участието си в „Биг Брадър Ол Старс“

Играта на Соня Колтуклиева може да се определи като стратегическа. Тя влезе в Къщата с ясни цели и постигна почти всички. Това, за което забрави обаче, е най-важното в това предаване – любовта на народа. Журналистката до такава степен се бе вглъбила в това да разчисти старите си сметки за уреждане със самото шоу, че забрави за онова, което те оставя вътре – зрителския вот.

Не може да се отрече, че Соня Колтуклиева излиза от Къщата с по-малко симпатии сред народа, отколкото имаше преди това. Хората не я приеха за „чиста монета“ и това се оказа на практика фатално за нея. Повечето от феновете я определиха като лицемерна и доста фалшива личност.

Останалите цели обаче Соня успя да изпълни. На първо място – тя завърши на престижната пета позиция, което е много добре за нея, предвид последното й място във „ВИП Брадр 2012“. До голяма степен именно Биг Брадър й позволи тя да остане почти до финала, след като журналистката успя да си извоюва имунитет за 2 седмици напред. Тя все пак успя да победи в едни елиминации, когато надделя над Борислав Атанасов.

Соня Колтуклиева имаше и друга цел, която изпълни. Тя си върна славата, а като бомба в нейното участие беше обявяването на края на журналистическата й кариера. Блондинката има достатъчно финанси, за да спре да работи за пари. Тя обяви, че ще се посвети на фондация, осигуряваща работа на младите хора.

„Биг Брадър Ол Старс“ се оказа трамплин за много неща в живота на Соня Колтуклиева, но народната любов отсъства. Това прави участието й не особено успешно за нея самата. Журналистката обаче показа още веднъж, че има изключително остър ум, което е за поздравления, счита Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Соня Колтуклиева изпълни всички цели без една”

  1. Оу

    Дек. 09. 2015

    Страшно престижно – пето място от 8

Добавете коментар