Супер скандал: Станимир Гъмов разби семейството на колега! (виж чия съпруга полудя по него – СНИМКИ)

Супер скандал: Станимир Гъмов разби семейството на колега! (виж чия съпруга полудя по него – СНИМКИ)
3 (60%) 2 votes

Станимир Гъмов се оказа истински пожар за жените, колкото и да не му личи на пръв поглед!

Да му се ненадява човек… Съквартирантът от Вип Брадър, който половината зрители запомниха само с едно – любовта към чашката, се оказа истински магнит за жените. Да, иде реч за кукловода Станимир Гъмов, който месеци наред бе спряган за новата половинка на Преслава.

Е, както вече стана пределно ясно, Гъмео и Пресиета имат единствено приятелски чувства помежду си и след края на шоуто, всеки тръгна по пътя си. По стъпките на Станимир Гъмов обаче упорито върви друга жена – жена луда по него дотам, че развали семейството си, пише вестник „Всеки ден“.

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов явно умее да омагьосва дамите

Скандалното е, че става дума не за някоя случайна тетка, а за съпругата на актьора Юлиан Вергов – красивата Ирина Ялъмова. Разкритието избухна с пълна сила и буквално помля театралните среди в столицата.

Оказа се, че Станимир Гъмов имал краткотрайна забежка с половинката на колегата си още преди около година. Дали под влиянието на алкохола, или нещо друго, но Гъмича „опрашил“ хубавицата. След което обаче забравил и продължил живота си, сякаш нищо не е било.

За Ирина Ялъмова явно нощта с Гъмов е значела много, защото след нея тя буквално полудяла. Опитала се да превъзмогне чувствата си, но като не й се получило, застреляла съпруга си с новината, че е влюбена и без да й мигне окото, го натирила от дома им. В очакване на мъжа на сърцето си.

Вергов и Ирина - много преди да хлътне по Гъмео

Вергов и Ирина – много преди да хлътне по Гъмео

Който така и не се появил. Скандалът назрял в мига, в който Юлиан Вергов „стоплил“ по въпроса чия е вината за състоянието на жена му, а разговорът със Станимир Гъмов приличал повече на откровена истерия.

„Станимир се опита да обясни на Вергов, че не изпитва нищо към Ирина и няма общо с нея, но вредата вече беше нанесена. Ирина все още продължава да ходи по петите му – следи го на постановки, на общи купони в гилдията, само и само да му привлече вниманието. Гъмича обаче е железен, пет пари не дава“, разказват източниците пред столичния ежедневник.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар