Голяма трагедия: Нещастието на Ивана разтърси всички! (фенове плачат след неочакваната новина)

Голяма трагедия: Нещастието на Ивана разтърси всички! (фенове плачат след неочакваната новина)
4 (80%) 5 votes

Ивана е преживя най-страшното нещо за всяка жена!

Любимката на народа Ивана изживя огромна трагедия, а новината разплака многобройните й фенове. Певицата се опитваше да запази в тайна личния си кошмар, но нищо не остава скрито за дълго.

Днес медиите оповестиха страшната вест, че певицата е изгубила детето си. Да, Ивана е била бременна и то не отдавна, а едва миналата пролет. Тогава тя се изгуби от сцената и полезрението на зрителите за няколко месеца, през които преминала през ада.

Ивана

Ивана преживя най-страшното за всеки човек

Оказа се, че Ивана е забременяла от тогавашния си приятел, когото умело запази в тайна за света. Бременността и дори не била ин витро, а съвсем нормално зачеване, въпреки напредналата възраст на певицата. В четвъртия месец обаче Ивана преживяла най-страшното – спонтанен аборт и загуба на детето си, съобщава столичен ежедневник.

Ужасът се случил по време на едно от участията си, когато Ивана била поканена да пее на сватба. По време на тържеството изведнъж й призляло дотам, че прекратила участието си и заедно с шофьора й се запътили към клиниката.

Още по пътя обаче Ивана припаднала в автомобила, а когато я откарали в болницата, лекарите установили, че за да я спасят, трябва да премахнат плода в утробата й, пише ежедневникът.

Причината за загубата на бебето се оказала хормонален проблем с щитовидната жлеза, който певицата имала от няколко години. И до днес Ивана не бе разкрила пред никого за личната си драма, но близки до обкръжението й източници дадоха гласност на тежката история.

Припомняме, че Ивана има една прекрасна дъщеря, която е вече голяма – Теодора. Певицата неведнъж е казвала, че тя е най-големият й дар от Бога и слънчице във всеки един от дните й. Да й е жива и здрава!


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Голяма трагедия: Нещастието на Ивана разтърси всички! (фенове плачат след неочакваната новина)”

  1. Кристина

    февр. 19. 2016

    Горкаката ивана. Това е страшно. Как. Не е изпаднала в депресия. Да й е жива и здрава теодора. Много е красива. Не се прави на певица звезда като симона загорова. Мони е клоун. Няма талант пее фАлшиво дори на плейбек. Гло да престане да я прави звезда. Стана за смях на целия свят. Излага се няма потенциал дарба.

Добавете коментар