Ето я срамната истина за „Х Фактор“!

Ето я срамната истина за „Х Фактор“!
4.5 (90%) 2 votes

„Х Фактор“ претендира за музикално шоу номер едно у нас, но някои неща от кухнята на предаването не са за гордост!

"Х Фактор" заблуждава зрителите

„Х Фактор“ се оказа не това, което трябва, поне за онези, които разбират от музикални предавания

Магърдич Халваджиян се бие в гърдите с популярността на българския „Х Фактор“, но не всичко е за гордост. Оказва се, че докато младите и неизвестни изпълнители се мъчат да се докажат пред журито и да не сгрешат и един тон, тези, които вече са доказани певци и имат фенове, си спестяват труда. Става въпрос за гост – изпълнителите по време на концертите и елиминациите. Повечето от тях всъщност пеят на плейбек, което е за техен и на шоуто срам, установи екипът на Kliuki.bg.

С последния гост сякаш чашата вече преля, след като Атанас Колев изпълни рап парче с електронни мотиви, което няма как да се осъществи в едно живо изпълнение. Наско стана известен именно чрез „Х Фактор“, където преди 2 години доказа, че може да рапира отлично. Затова е необяснимо решението му да се яви на плейбек.

Един от тези, които заслужават уважение, е Славин Славчев. Той изпълни абсолютно на живо своето ново парче и получи множество поздравления. Но се знае още от миналия сезон, че варненският рокер е огромен талант и гласът му е невероятен. Затова не беше изненада, че пя на живо.

Повечето гости в „Х Фактор“ обаче пеят на плейбек и това е нещото, което дразнело доста Маги Халваджиян. Той имал желание за промяна, но самите изпълнители поставяли условията и ако не искал да ги изтърве, трябвало да се съгласява с тях.

„Този сезон на Фактора е с една идея по-слаб от миналогодишния. Да, пак има таланти, но няма толкова много образи, каквито имаше преди година. Сега виждаме и чуваме само големи гласове, но от това шоу искаме повече.“ – споделя почитател на предаването.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар