Прецедент преди финала: Ваня Джаферович напуска сам тази вечер! (виж скандалното ВИДЕО + причината)

Прецедент преди финала: Ваня Джаферович напуска сам тази вечер! (виж скандалното ВИДЕО + причината)
4 (80%) 2 votes

Няма лъжа и измама, Ваня Джаферович изригна и напуска шоуто тази вечер!

Големият финал на Биг Брадър Ол Старс претърпя чутовен крах. Екипът и продуцентите са в тотален шок, не по-малък и от този на самите съквартиранти и зрители. Защото само на няколко стъпки от финала, един от претендентите за победата Ваня Джаферович си тръгва от предаването още тази вечер.

Няма лъжа, нито инсинуация. Във видеото ясно ще видите желанието на вбесения бивш футболист да затръшне вратата на Къщата зад гърба си, изречено лично пред Биг Брадър.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович излезе от кожата си. Пожела да си тръгне сам от шоуто и то още тази вечер. Всички са в тотален шок от случилото се!

Причините за огромния гняв на Ваня Джаферович, който хърватинът не успя да овладее, са две. На първо място го вбесиха коментарите и оценките за личността му, дадени от лорд Евгени Минчев. Който без никакво угризение хвърли в лицето на блондина куп обиди.

Това, което преля чашата обаче, бяха и коментарите на зрителите, които Биг Брадър ще съобщи на съквартирантите тази вечер. Именно жестокото мнение на много от българите и квалификациите по адрес на Ваня, накараха спортистът да изпадне в състояние на моментна неадекватност и да вземе прибързаното си решение.

Щом Ваня Джаферович съобщи тежката си дума, неговата адашка Ваня Червенкова не издържа и се нахвърли върху Евгени Минчев. Тази вечер ще видим също за първи път как бизнесдамата забрява всяка милост и доброта, и скача срещу лорда с думи, които той едва ли ще успее да забрави някога.

Крахът е чутовен, решението е взето. Остава само минималната надежда съквартирантите и самият Биг Брадър да се опитат да разубедят Ваня Джаферович и да го накарат да преглътне егото и гордостта си в името на победата и най-вече заради самия себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар