Скандална измама: Виж как определят кой да се яви на елиминации в Х Фактор! (разкриха схемата)

Скандална измама: Виж как определят кой да се яви на елиминации в Х Фактор! (разкриха схемата)
5 (100%) 3 votes

На снощните елиминации в Х Фактор лъсна голямата измама на формата!

Музикалният формат Х Фактор винаги е ставал повод за разпалени коментари, страсти и скандали от страна на зрителите. Нормално – всеки си има своя любимец, когото подкрепя, както и участници, които би желал час по-скоро да изрита от сцената.

Колкото и грубо да звучи обаче, в случая се оказа, че мнението на публиката е равносилно на кръгла нула. И колкото и смс-и да изпращаме в подкрепа на фаворита си, само си пилеем парите и нервите. Защото лъжата за елиминациите на Х Фактор лъсна на показ снощи.

Х Фактор

Снощи Стивън Ачикор не трябваше да бъде на елиминации, както и самият Криско обяви, но той не само се изправи в решителна битка, но и предварително знаеше за нея. Излезе съсипан

Припомняме, че вчера един срещу друг се изправиха хората от отбора на Маги Халваджиян – Стивън Ачикор и Александрина Макенджиева. И двамата изпълниха решаващите си песни абсолютно брилянтно, като в крайна сметка журито единодушно реши да даде шанс на тъмнокожия сладур да продължи напред.

Не това е от значение обаче, а фактът, че още в самото начало на шоуто, далеч преди да се разбере кой ще трябва да се бори за мястото си на сцената, Стивън Ачикор не приличаше на себе си. Вечно усмихнатото момче излезе по-унил от всякога, а лицето му беше буквално сгърчено от болка и притеснение.

„Какво се случва със Стивън? Да не е станало нещо лошо?“, питаха се симпатизантите му преди още Мария Игнатова и Алекс Раева да дадат старт на гласуването. И какво се оказа накрая – Стивън Ачикор отлично е знаел, че този път той ще опере пешкира, подшушнаха от кухнята на медията.

А други източници обясняват точната схема на елиминациите. По думите им, журито избирало един от участниците с най-малък брой гласове и го изправя срещу силен играч, когото в този момент иска да изплаши и да провокира да работи повече и по-усилено. Ясно е кой ще победи и кой ще си тръгне, а зрителите нека си гласуват и вярват, че така ще спасят любимеца си.

„Истината е, че ако Маги Халваджиян и Саня Армутлиева искат даден човек да остане в Х Фактор и цяла България да го изгони, той ще си стои вътре, та дори и ще победи. Това става вече няколко пъти с любимката на Саня Дарина Йотова. Думата има само журито, а не зрителите“, коментират и по форумите в нета.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар