Супер скандал: Феновете ужасени от лицемерието на Галена!(Подробности)

Супер скандал: Феновете ужасени от лицемерието на Галена!(Подробности)
4.6 (92%) 5 votes

Галена сътвори нов скандал

Поп фолк дивата Галена се изложи напълно. Вчера една от най-звездните певици на „Пайнер” се закичи с нова титла. Тя вече е модна икона за 2015 година. Певицата получи високия приз на вчерашната церемония, като забрави какво е казала преди три години.

Паметливи обаче припомнят нейните жлъчни приказки, когато през 2012 година модна икона стана нейната колежка Анелия. Тогава устата съпруга на вафления бос подхвърли саркастично, че у нас всеки раздава някакви титли, които нямат стойност. Така ли е и сега, питат тези, които не са забравили злобливите й думи. Защото след като стана призьорка, Галена вече запя друга песен.galena2

Изпълнителката се изцепила, мигове след като станала кралица на модата, че това отличие за нея е „единствената награда у нас за стил”. Чаровницата допълнила още, че била изключително горда, защото тази награда отишла именно в нейните ръце, пише HotArena.

Това ли е модната икона на България?

Това ли е модната икона на България?

Но Галена забравя вероятно, че една награда не трябва само да се спечели, а и да се докаже, че си я заслужил. След като тя вече се закичи с „тежест и стил”, новата икона на модата у нас се отдалечи на светлинно разстояние от този приз.

Поне що го доказва по кръчмите, където поп фолк дивата има участия. След като грабна наградата, Галена изуми феновете си със стайлинга в заведението, където се появи. Облеклото й по нищо не подсказваше, че това е модната ни икона. Под възкъсото й червено елече се показваха на воля тлъстинки и паласки, а гледката беше повече от неприятна.

Дори и най-върлите й почитатели след този гаф признаха, че Галена не само се е занемарила, но и изобщо не заслужава титлата, която получи снощи. А и изцепките й на сцената въобще не говорят за стил и класа.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Супер скандал: Феновете ужасени от лицемерието на Галена!(Подробности)”

 1. fretgrer

  Дек. 11. 2015

  Извинявайте, но вие наистина ли употребявате думите „стил и класа“ в статия за чалгаджийка?!

 2. стефка

  Дек. 11. 2015

  Галена пее фалшиво.Като глас е нищо.Но и в стил копира много западни певачки.Иска и се милата да е авангардна.Тя и Мария като не блестят с глас,го докарват от пари за скъпи клипове.

 3. Кристина

  мар. 05. 2016

  Галена няма нито стил нито класа. От село смядово е.няма никакви гласови индикации. Каква певица. Разголена ходи. Това шоу ли е. Стил и класа има анелия. Тяло крака лице облекло идеална жена. Галена как не е срам пред синът й. На какво учи обществото. На скандали и порнофилми. На миналогодишните награди си скри лицето. Това аксесоар ли е. Или галин я беше бил. Всичконе чичко паричко галин. Тя е бездарна неморална певица. Стриптизьорка в бар. Ли е.

 4. Кристина

  мар. 10. 2016

  Галена няма стил нито класа. Каква модна икона. Това е уговорена награда. Тя изобщо не е красива жена. Нито тяло крака нито лице. Не е естествена визуално. Сложила си евтини парцалки това ли е модната ни икона.

Добавете коментар