Какво свързва Адел и Вики Бекъм

Какво свързва Адел и Вики Бекъм
5 (100%) 1 vote

Какво свързва Адел и Виктория Бекъм – двете дами, които са много популярния в светските и музикални среди на Острова, освен това са и знаменитости, стават много близки с времето.

Двете поп изпълнителки са наистина много успели в кариерата си. Освен това, както се говори от техни приближени, Виктория била голям фен на Адел като певица и като творец по принцип и всячески търсела начини да се сближат, това се получило чрез децата им. Малките деца на звездите – Анджело на 3 години, син на Адел, и Харпър – момиченцето на семейството на футболната легенда Дейвид и Виктория Бекъм. 

След някокло срещи с децата, двете се сприятелили доста. Адел признава, че Вики е доста по-сговорчива и ведра личност от това, което изглежда отстрани и пред камерите. Освен това тя прекрасно знае и разбира на какъв стрес е подложена всяка известна жена, щом стане майка и освен това целият този интерес към личния живот как влияе.

Виктория Бекъм постига целите си, всеки който набележи става част от живота й - днес това е Адел

Виктория Бекъм постига целите си – всеки, който набележи, става част от живота й преди Бекъм – днес това е Адел, вече и е приятелка

Днес Адел е повече от истински хит в света на музиката, всеки иска да я чуе, да я познава. Естествено, и „пош спайс“ е така заради популярната преди време момичешка банда „Спайс гърлс“. Очевидно двете певици са открили истински нещо близко помежду си, както се пише в изданията „Nova news“ и  „Edna.bg“.

Разбира се, в лицето на двете жени виждаме съвременната реализирана майка и професионалист, което е може би мечта на много момичета по света. Желаем и ние от изданието за светски новини Клюки.БГ това ново зародило се женско приятелство да продължи във времето и защо не, в някои момент да видим и превърнало се в музикален дует на двете изпълнителки, макар Виктория Бекъм да се е оттеглила от светлините и голямата сцена от доста време.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар