Страшно: Емилия с разтърсващо признание за живота с Коко Динев! (истината е брутална)

Страшно: Емилия с разтърсващо признание за живота с Коко Динев! (истината е брутална)
5 (100%) 2 votes

Емилия призна, че животът й с Коко Динев често е ад, но въпреки всичко тя умира от любов по него!

Русокосата изпълнителка Емилия повдигна веднъж завинаги завесата към личния си живот и семейството с милионера Коко Динев. Истините, които разкри обаче, са не само нелицеприятни, но и направо страшни.

Оказа се, че певицата все още умира от любов по половинката си, макар че често пъти бизнесменът я пренасял директно в ада. Първо – Коко Динев имал неустановен брой изневери и афери зад гърба на Емилия. За някои от тях певицата била наясно, а за други просто подозирала.

Емилия

Емилия е понесла много удари и болка от Коко Динев

Както открито бе заявила в ефир пред Кристина Патрашкова обаче, тя знаела, че Коко не е мъж за една жена и затова се научила да си затваря очите и да прощава забежките му, въпреки огромната болка, която й носи това.

„Коко и аз сме още заедно, което за мен е най-важното. Да, имали сме проблеми и аз знам за почти всичките му изневери. Не мога да кажа, че ми е приятно, но осъзнавам кое е приоритетът ми – а именно Коко да си бъде у дома при мен и Иван“, обяснява Емилия, без да осъзнава, че думите й звучат доста унизително.

В новата си песен „Обичай ме“, тя стигна и още по-далеч като на практика потвърди слуховете, че Коко Динев има навика да си изпуска не само нервите, но и ръката върху нея. Припомняме, че през 2013-та година след див скандал, бизнесменът счупи носа на певицата.

И макар Емилия да отричаше насилието върху себе си, близки до нея източници разказваха ужасяващи неща за гнева на Коко Динев. „Любовта иска жертви“, написа самата Емилия над снимката с насиненото око от видеоклипа, а отдолу заваляха коментари.

Много от феновете директно я обвиниха, че търпи неща, страшно срамни и унизителни за всяка жена. „Как няма да седи при нея Динев като тя му е удобна и послушна. Кой мъж би изтървал подобна жена – ще й кръшка, ще прави, каквото си иска, а тя ще го чака и ще му прощава. Човекът построи комунизма в дома си“, коментират източници, близки до милионера.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар